Ηλεκτροδοτήθηκε ο κόμβος Χρυσομηλιάς στο Περτούλι Reviewed by Momizat on . Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και των επισκεπτών στης περιοχής του Περτουλίου πραγματοποιήθηκε με ευθύνη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, με πόρους ΚΑΠ Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και των επισκεπτών στης περιοχής του Περτουλίου πραγματοποιήθηκε με ευθύνη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, με πόρους ΚΑΠ Rating: 0

Ηλεκτροδοτήθηκε ο κόμβος Χρυσομηλιάς στο Περτούλι

Ηλεκτροδοτήθηκε ο κόμβος Χρυσομηλιάς στο Περτούλι

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και των επισκεπτών στης περιοχής του Περτουλίου πραγματοποιήθηκε με ευθύνη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, με πόρους ΚΑΠ της αιρετής Περιφέρειας ολοκληρώθηκε η ηλεκτροδότηση του κόμβου στην περιοχή της Χρυσομηλιάς στα Περτουλιώτικα λιβάδια, έτσι ώστε να είναι δυνατή η ασφαλέστερη μετακίνηση των πολιτών και των εμπορευμάτων. Στον κόμβο βρέθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

 

Ο κ. Κ. Αγοραστός σημείωσε τα εξής: «Η αιρετή Περιφέρεια ολοκλήρωσε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής τοποθετώντας ηλεκτροφωτισμό στον κόμβο της περιοχής Χρυσομηλιάς- Περτουλιώτικα λιβάδια. Με το έργο αυτό, συμβάλουμε στην ασφάλεια του οδικού δικτύου σε ένα σημείο, το οποίο συνδέει τα Μετέωρα και την Καλαμπάκα, από την πλευρά της Χρυσομηλιάς, με τον ορεινό όγκο της Πίνδου. Με σχέδιο και προγραμματισμό παρεμβαίνουμε όπου κρίνεται αναγκαίο με στόχο να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των Θεσσαλών».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή