Ηλεκτρονικές διαφημίσεις θα επιτρέπονται στα ταξί Reviewed by Momizat on . Στην τοποθέτηση ηλεκτρονικής συσκευής για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων στα ταξί μπορούν να προχωρήσουν οι ιδιοκτήτες τους, με απόφαση του υφυπουργού Υποδ Στην τοποθέτηση ηλεκτρονικής συσκευής για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων στα ταξί μπορούν να προχωρήσουν οι ιδιοκτήτες τους, με απόφαση του υφυπουργού Υποδ Rating: 0

Ηλεκτρονικές διαφημίσεις θα επιτρέπονται στα ταξί

Ηλεκτρονικές διαφημίσεις θα επιτρέπονται στα ταξί

Στην τοποθέτηση ηλεκτρονικής συσκευής για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων στα ταξί μπορούν να προχωρήσουν οι ιδιοκτήτες τους, με απόφαση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Παπαδόπουλου.
Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου, αυτές οι διαφημίσεις θα πρέπει να προωθούν μόνο εμπορικούς και επαγγελματικούς σκοπούς, το δε περιεχόμενό τους να είναι σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο και τις λοιπές περί διαφημίσεων γενικά διατάξεων και οπωσδήποτε να μην είναι πολιτικού ή μη καλαίσθητου περιεχομένου και να μην αντιβαίνει στα χρηστά ήθη.
Με αυτήν τη ρύθμιση επεκτείνεται ο τομέας των διαφημίσεων και γενικά επιτυγχάνεται η καλύτερη εκμετάλλευση των ΕΔΧ αυτοκινήτων, αφού γι’ αυτόν τον σκοπό χρησιμοποιούνται ψηφιακές οθόνες τελευταίας τεχνολογίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή