"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Ημέρα καριέρας από τον Όμιλο Sani/Ikos στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δωρεάν Masterclass & διεξαγωγή συνεντεύξεων

25/1/2023, 13:00-20:00, Gallery Art Hotel

Ο Όμιλος Sani/Ikos, στο πλαίσιο της στελέχωσης των ξενοδοχειακών του μονάδων στη Χαλκιδική, Κω και Κέρκυρα θα πραγματοποιήσει Ημέρα Καριέρας την Τετάρτη   25/1/2023 στα Τρίκαλα, για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πως μπορούν να εξελίξουν την καριέρα τους στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Συγκεκριμένα, στελέχη του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Sani/Ikos Group θα βρίσκονται από τις 13:00 έως τις 20:00 στο ξενοδοχείο Gallery Art Hotel για να ενημερώνουν τους υποψηφίους για τις δυνατότητες καριέρας σε έναν από τους πλέον ασφαλείς, δυνατούς και βιώσιμους ξενοδοχειακούς ομίλους της Ελλάδος.

Όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν σε θέσεις υποδοχής, μάγειρα, βοηθού μάγειρα, σερβιτόρου, μπάρμαν, λάντζας και καθαριότητας στις ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου Sani/Ikos συνιστάται να δηλώσουν ενδιαφέρον στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής  ή να προσέλθουν απευθείας στο ξενοδοχείο Gallery Art Hotel μεταξύ 13:00-20:00 ώστε να δώσουν επιτόπου μια πρώτη συνέντευξη γνωριμίας.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των Sani/Ikos Recruitment Days 2023, θα πραγματοποιηθεί στο Gallery Art Hotel στις 18:00-19:30, ένα ενενηντάλεπτο δωρεάν εκπαιδευτικό Masterclass με θέμα «Διαχείριση Αλλαγών στο Σύγχρονο Εργασιακό Περιβάλλον». Σκοπός του Masterclass είναι  να δώσει χρήσιμες οδηγίες για το πως αναπτύσσουμε σημαντικές δεξιότητες όπως η προσαρμοστικότητα και η ανθεκτικότητα ώστε να διαχειριστούμε αποτελεσματικότερα τις αλλαγές σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία AR:PR Communications η οποία ειδικεύεται σε σεμινάρια ανάπτυξης Δεξιοτήτων Επικοινωνίας.

Όσοι ενδιαφέρονται είτε να δώσουν συνέντευξη είτε να παρακολουθήσουν το Masterclass ή και τα δύο, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην online φόρμα: https://forms.gle/jBrboTHQSDJhcax56  

 Αντίστοιχες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις της Β. Ελλάδας:

Πρόγραμμα Recruitment Days 2023:

  • 23/1/2023, Volos Palace Hotel
  • ΛΑΡΙΣΑ:           24/1/2023, Grecotel Larissa Imperial
  • ΤΡΙΚΑΛΑ         25/1/2023, Gallery Art Hotel
  • ΙΩΑΝΝΙΝΑ       26/1/2023, Grand Serai
  • ΚΟΖΑΝΗ         27/1/2023, Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στην ιστοσελίδα του Ομίλου Sani/Ikos: https://careers.saniikosgroup.com/recruitment-days-2023/

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Sani Resort / Ikos Resorts

Careers@saniikos.com

2314400841

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης