Ημέρα με νόημα και χαμόγελα Reviewed by Momizat on . “Η πράξη είναι θέση”.Το σύνθημα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Παράρτημα Τρικάλων (ΣΕΟ) που στηρίζει την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδε “Η πράξη είναι θέση”.Το σύνθημα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Παράρτημα Τρικάλων (ΣΕΟ) που στηρίζει την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδε Rating: 0

Ημέρα με νόημα και χαμόγελα

ΣΕΟ

“Η πράξη είναι θέση”.Το σύνθημα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Παράρτημα Τρικάλων (ΣΕΟ) που στηρίζει την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες. Βρέθηκα με το μέλος του Συλλόγου κ.Έφη Κολώνα στην καθιερωμένη Σαββατιάτικη συγκέντρωση στην εστία τους για να παραλάβουμε τις ποσότητες καπακιών που μάζεψαν για μας.Τα παιδικά χαμόγελα, και οι φωνές πλημμύρισαν το χώρο,καθώς εκείνη των ώρα έφταναν τα ¨πουλιά¨ και οι ¨οδηγοί¨. Ενώ εμείς αγχωνόμασταν προσπαθώντας να θυμηθούμε σε ποιόν κάδο βρισκόμαστε,και πόσα καπάκια έχουμε συγκεντρώσει, εκείνα χοροπηδούσαν αμέρυμνα μέσα σε μια γούβα με νερό της βροχής γιατί….. έτσι τους ήρθε.
Εκείνη την στιγμή διαπίστωσα πως τα παιδιά είναι αυτά που μας δείχνουν μερικές από τις μεγάλες αλήθειες της ζωής,κι αν τα παρακολουθήσουμε προσεκτικά, μπορούμε κι εμείς οι ενήλικες να πάρουμε πολύ σημαντικά μαθήματα.Γιατί για εκείνα,το ουράνιο τόξο βγαίνει πάντα μετά την μπόρα.

Δειλά το θριαμβευτικό χαμόγελο της επιτυχίας εμφανίστηκε στα χείλη όλων.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 31 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΚΟΥΖΑ ΧΡΥΣΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή