Ημέρα υιοθεσίας από την ομάδα “Αrtemis” Reviewed by Momizat on . Η Πολιτιστική και Φιλοζωική Εθελοντική μας ομάδα «ARTEMIS» σας εύχεται καλό καλοκαίρι και σας προσκαλεί σε μια υπέροχη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στην αμφιθε Η Πολιτιστική και Φιλοζωική Εθελοντική μας ομάδα «ARTEMIS» σας εύχεται καλό καλοκαίρι και σας προσκαλεί σε μια υπέροχη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στην αμφιθε Rating: 0

Ημέρα υιοθεσίας από την ομάδα “Αrtemis”

Ημέρα υιοθεσίας από την ομάδα “Αrtemis”

Η Πολιτιστική και Φιλοζωική Εθελοντική μας ομάδα «ARTEMIS» σας εύχεται καλό καλοκαίρι και σας προσκαλεί σε μια υπέροχη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στην αμφιθεατρική πλατεία πίσω από το Τζαμί της πόλης μας (επί της οδού Καρδίτσης), το Σάββατο 11/6 και ώρες 18.00-22.00.
Σκοπός μας να έρθετε όσοι αγαπάτε τα ζώα και ιδιαίτερα όσοι ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα καινούριο μέλος στην οικογένειά σας ώστε να γνωρίσετε κάποια από τα σκυλάκια (κουτάβια, μικρόσωμα, μεγαλόσωμα κ.α.) που το σωματείο μας φιλοξενεί και τους ψάχνει μία παντοτινή αγκαλιά!
Στην εκδήλωση θα υπάρχει κουμπαράς για 6 από τους αδέσποτους σκυλό-φίλους μας που μας έχουν άμεσα ανάγκη, και θα μπορέσετε να τους γνωρίσετε από κοντά (Μάγκας, Nicol, Idefix, Toby, Jack, Φοίβος).
Πάρτε τους φίλους σας τετράποδους και μη, την οικογένειά σας και ελάτε να περάσουμε όμορφα με μουσική, φαγητό, ποτό και πολλές πολλές υπέροχες μουσουδίτσες!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή