Ημερίδα από το παράρτημα της ΕΜΕ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Μαθηματική Ημερίδα Την ερχόμενη Κυριακή, με ώρα έναρξης 11:00πμ, το Παράρτημα Ν Τρικάλων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, διοργανώνει μαθηματική ημερίδα, με Μαθηματική Ημερίδα Την ερχόμενη Κυριακή, με ώρα έναρξης 11:00πμ, το Παράρτημα Ν Τρικάλων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, διοργανώνει μαθηματική ημερίδα, με Rating: 0

Ημερίδα από το παράρτημα της ΕΜΕ Τρικάλων

Ημερίδα από το παράρτημα της ΕΜΕ Τρικάλων

Μαθηματική Ημερίδα

Την ερχόμενη Κυριακή, με ώρα έναρξης 11:00πμ, το Παράρτημα Ν Τρικάλων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, διοργανώνει μαθηματική ημερίδα, με θέμα «ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Τρικάλων.

Ομιλητές, με τους τίτλους των εισηγήσεών τους, θα είναι οι:

  • Αθανάσιος Γαγάτσης, Καθηγητής, Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων Πανεπιστημίου Κύπρου, με τίτλο ομιλίας: «Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ».

  • Παναγιώτης Σπύρου, Καθηγητής Μαθηματικού Τμήματος Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο ομιλίας: «ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΦΗΓΗΣΕΩΝ! Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ».

  • Τεύκρος Μιχαηλίδης, Δρ. Μαθηματικός, Συγγραφέας, Ιδρυτικό μέλος της “Ομάδας Θαλής + Φίλοι” με τίτλο ομιλίας: «ΚΥΚΛΟΥ ΜΕΤΡΗΣΙΣ – ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ».

Μετά το τέλος της ομιλίας του ο Τεύκρος Μιχαηλίδης θα συζητήσει και θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για τον τρόπο λειτουργίας των «Λεσχών Ανάγνωσης», με σκοπό να δημιουργηθεί μία λέσχη ανάγνωσης και στην πόλη μας από τους ενδιαφερόμενους.

Την ημερίδα μπορούν να την παρακολουθήσουν οι μαθηματικοί, οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι μαθητές, αλλά και όσοι βρίσκουν ενδιαφέρουσες τις διαλέξεις των ομιλητών.

Το επιστημονικό σωματείο των τρικαλινών μαθηματικών φέτος περνάει στην τρίτη δεκαετία λειτουργίας, προσφοράς και δράσεων με αποδέκτες τους μαθηματικούς – εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και γενικότερα την τοπική κοινωνία.

Χορηγός της ημερίδας είναι η τοπική εταιρεία «Αλιάγας ΑΕ».

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή