"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ενημερωτική ημερίδα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με θέμα «Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο», πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.
Η εν λόγω εκδήλωση διοργανώθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων και με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Τρικάλων.
Κύριοι ομιλητές ήταν η Αστυνόμος Β΄(ΕΚ) Όλγα Γαλάνη και ο Υπαρχιφύλακας Σοφοκλής Τζιμούλης της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι επικεντρώθηκαν στην ενημέρωση για τα φαινόμενα διαδικτυακής βίας, τους κινδύνους που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και γενικά την πρόληψη και την αντιμετώπιση των κινδύνων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες.

Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο στα Τρίκαλα
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Σπηλιόπουλος, ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.), Ταξίαρχος ε.α. Θεοχάρης Κωνσταντίνος και η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κα Βασιλική Κάκλα, ενώ στην ημερίδα παρέστησαν μαθητές, σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), αστυνομικοί και πολίτες.
Παρόμοιες δράσεις που αποσκοπούν στην πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση των πολιτών θα συνεχιστούν και στο μέλλον.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης