Ημερίδα για την Υγεία στο Κεφαλόβρυσο με επιτυχία και ουσία Reviewed by Momizat on . Σημαντικά θέματα περί την ιατρική και την υγεία μας, ανέπτυξαν τρεις τρικαλινοί γιατροί το πρωί της Κυριακής στο Κεφαλόβρυσο. Σε ημερίδα που διοργάνωσε ο Μορφωτ Σημαντικά θέματα περί την ιατρική και την υγεία μας, ανέπτυξαν τρεις τρικαλινοί γιατροί το πρωί της Κυριακής στο Κεφαλόβρυσο. Σε ημερίδα που διοργάνωσε ο Μορφωτ Rating: 0

Ημερίδα για την Υγεία στο Κεφαλόβρυσο με επιτυχία και ουσία

Ημερίδα για την Υγεία στο Κεφαλόβρυσο με επιτυχία και ουσία

kefΣημαντικά θέματα περί την ιατρική και την υγεία μας, ανέπτυξαν τρεις τρικαλινοί γιατροί το πρωί της Κυριακής στο Κεφαλόβρυσο. Σε ημερίδα που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάλου Κεφαλοβρύσου «Ο Άη Γιώργης» και παρά τη βροχή, οι κάτοικοι άκουσαν τους, ψυχίατρο κ. Αχιλλέα Οικονόμου, καρδιολόγο κ. Δημήτρη Ευαγγέλου και γυναικολόγο κ. Κώστα Κοτρώνη, να θέτουν ζητήματα, να δίνουν συμβουλές και να επιλύουν απορίες σχετικές με ασθένειες που αντιμετωπίζουν ως γιατροί, αναλόγως των ειδικοτήτων του καθενός.

Μετά την ημερίδα, που διεξήχθη στο Δημοτικό Σχολείο, υπήρξε δέσμευση από το προεδρείο του Συλλόγου, για συνέχιση των προσπαθειών για τη διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων που αφορούν στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή