Ημερίδα για την ψυχική υγεία εν μέσω κρίσης Reviewed by Momizat on . «Με ψυχική υγεία στην οικονομική κρίση» είναι το θέμα ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα δημοτικού κινηματογράφου στ «Με ψυχική υγεία στην οικονομική κρίση» είναι το θέμα ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα δημοτικού κινηματογράφου στ Rating: 0

Ημερίδα για την ψυχική υγεία εν μέσω κρίσης

Ημερίδα για την ψυχική υγεία εν μέσω κρίσης

«Με ψυχική υγεία στην οικονομική κρίση» είναι το θέμα ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα δημοτικού κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου.

Την ημερίδα διοργανώνουν το Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Ελλάδας της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Απώτερος σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενθάρρυνση των ανθρώπων οι οποίοι έχουν κάποιο πρόβλημα ψυχικής υγείας ώστε να απευθύνονται άμεσα στις δομές της ψυχικής υγείας που λειτουργούν στο Νομό Τρικάλων και να το αντιμετωπίσουν αντί να συνεχίσουν να το αγνοούν επιτρέποντας έτσι την επιδείνωσή του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή