Ημερίδα για τη Μεσογειακή Αναιμία Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο 25 Απριλίου, από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Mouzaki Palalace", στο Μουζάκι Καρδίτσας, ημερίδα με θέμα "Μεσογειακή Το Σάββατο 25 Απριλίου, από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Mouzaki Palalace", στο Μουζάκι Καρδίτσας, ημερίδα με θέμα "Μεσογειακή Rating: 0

Ημερίδα για τη Μεσογειακή Αναιμία

Mesogeiaki anaimia
Το Σάββατο 25 Απριλίου, από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “Mouzaki Palalace”, στο Μουζάκι Καρδίτσας, ημερίδα με θέμα “Μεσογειακή Αναιμία 2015”. Οι διοργανωτές, ο Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Τρικάλων και ο Σύλλογος Γονέων και Πασχόντων Αντιμετωπίσεως Μεσογειακής Αναιμίας Καρδίτσας, καλούν τα μέλη τους να παρευρεθούν στην ημερίδα της οποίας ο σκοπός είναι η ενημέρωση των πασχόντων/πασχουσών και των οικογενειών τους σε θέματα ιατρικά και ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν οι ιατροί:

Βλαχάκη Ε.
Λέκτορας Αιματολογίας
Μονάδα μεσογειακής αναιμίας ενηλίκων
Β’ παθολογική κλινική, Α.Π.Θ., Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο

Στεφανόπουλος Δημήτρης
Ενδοκρινολόγος

Κοτσιώνης Δημήτρης
Καρδιολόγος

Επίσης στην ημερίδα μας θα μιλήσουν για θέματα ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά ο Πρόεδρος του ΕΣΘ κ Βασίλης Δήμος και η Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΘΑ και Αντιπρόεδρος του ΕΣΘ κ. Μιχαλάκη Ελένη, οι οποίοι μετά το τέλος της ομιλίας τους θα απαντήσουν σε ερωτήσεις που θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τα μέλη μας για ζητήματα που τους απασχολούν.

Με τιμή
Για το Δ.Σ. του συλλόγου Τρικάλων
Ο Πρόεδρος

Τσόγιας Κώστας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή