Ημερίδα και συγκέντρωση τροφίμων από το 31 Δημ. Σχολείο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ημερίδα με θέμα «Βιώνοντας την κρίση. Οικογένεια και σχολείο ΜΑΖΙ» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ημερίδα με θέμα «Βιώνοντας την κρίση. Οικογένεια και σχολείο ΜΑΖΙ» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Rating: 0

Ημερίδα και συγκέντρωση τροφίμων από το 31 Δημ. Σχολείο Τρικάλων

Ημερίδα και συγκέντρωση τροφίμων από το 31 Δημ. Σχολείο Τρικάλων

Ημερίδα με θέμα «Βιώνοντας την κρίση. Οικογένεια και σχολείο ΜΑΖΙ» θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 31ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων.

Αναζητούμε σταθερές ανθρώπινες αξίες  μέσα στο περιβάλλον που ζει και αναπτύσσεται ένα παιδί, προσφέροντάς του εμπιστοσύνη, ασφάλεια, επικοινωνία αλλά και αυτοπεποίθηση να μπορεί να ονειρεύεται, να ελπίζει.

Εισηγήτρια η Κων/να Νταϊλιάνη Κοινωνική Λειτουργός στο Κέντρο Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Τρικάλων.

Ανοίγουμε το παράθυρο της καρδιάς μα σε οικογένειες της σχολικής μας κοινότητας που περιμένουν την δική μας βοήθεια.

Μαζεύουμε τρόφιμα προσφέροντας στήριξη και αλληλεγγύη. Ζητούμε να συνδράμετε για να στηρίξουμε ΜΑΖΙ αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια ξεκινώντας από την εν λόγω ημερίδα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 31ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή