Ηρθε η ανάπτυξη! Reviewed by Momizat on . Θιασώτες της Σαμαρικής πολιτικής, όπως προκύπτει από το χαμόγελο των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, οι Τρικαλινοί νεοδημοκράτες φαίνεται να ικανοποιήθηκαν από τ Θιασώτες της Σαμαρικής πολιτικής, όπως προκύπτει από το χαμόγελο των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, οι Τρικαλινοί νεοδημοκράτες φαίνεται να ικανοποιήθηκαν από τ Rating: 0

Ηρθε η ανάπτυξη!

Ηρθε η ανάπτυξη!

Θιασώτες της Σαμαρικής πολιτικής, όπως προκύπτει από το χαμόγελο των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, οι Τρικαλινοί νεοδημοκράτες φαίνεται να ικανοποιήθηκαν από την ομιλία του Πρωθυπουργού!

Μας προβλημάτισε το θερμό τους μειδίαμα μπροστά στον φακό και προσπαθήσαμε να το ερμηνεύσουμε… Είναι όντως δικαιολογημένο! Την ώρα που η Ελλάδα φυλλοροεί, την ώρα που η ανεργία καλπάζει, τη στιγμή που οι επενδυτές ψάχνουν το «μίτο της Αριάδνης» για να ‘ρθουν στη χώρα μας και οι φόροι μαζί με τις περικοπές αβγατίζουν…ο Πρωθυπουργός μάς ανέλυσε τη θεωρία των δύο άκρων και στηλίτευσε τους «κακούς Χρυσαυγίτες», ενώ παράλληλα ακούσαμε πως η ανάπτυξη έρχεται το 2014!!

Εδώ βρίσκεται και το κομβικό σημείο του μειδιάματος των φωτογραφιζομένων… Ερμήνευσαν κατά το δοκούν την τελευταία δήλωση του κ. Σαμαρά!

Μη βαυκαλίζεστε, παιδιά, ούτε ένα θαύμα δεν θα μπορούσε να μας βγάλει από το τέλμα τόσο γρήγορα και με δεδομένη την κατάσταση! Το 3014 εννοούσε ο κ. Σαμαράς, απλώς το τόσο προφανές συνήθως το αγνοούμε! Έτσι μπορούμε όλοι να χαμογελάμε αβασάνιστα…

Για την ιστορία , από αριστερά Μιχαλης Ταμήλος βουλευτής ΝΔ, Χρήστος Μιχαλάκης Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Ντίνος Μπάρδας Περιφερειακός Σύμβουλος, Νίκος Μουζακιάρης Πρόεδρος ΝΟΔΕ Τρικάλων.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή