Ηρθε το slackline στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Το slackline είναι ένα άθλημα-ένας τρόπος εξάσκησης της ισορροπίας για έναν άνθρωπο. Ξεκίνησε στο εξωτερικό και ήρθε και στην Αθήνα και γενικότερα στα Τρίκαλα σ Το slackline είναι ένα άθλημα-ένας τρόπος εξάσκησης της ισορροπίας για έναν άνθρωπο. Ξεκίνησε στο εξωτερικό και ήρθε και στην Αθήνα και γενικότερα στα Τρίκαλα σ Rating: 0

Ηρθε το slackline στα Τρίκαλα

Ηρθε το slackline στα Τρίκαλα

Το slackline είναι ένα άθλημα-ένας τρόπος εξάσκησης της ισορροπίας για έναν άνθρωπο. Ξεκίνησε στο εξωτερικό και ήρθε και στην Αθήνα και γενικότερα στα Τρίκαλα στη Θεσσαλονίκη στη Λάρισα και σε άλλες πόλεις. Ειναι ευπρόσδεκτο σε όλες τις ηλικίες που δοκιμάζουν ως τροπο εξάσκησης-διατήρησης της ισορροπίας τους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό στα Τρίκαλα αλλά σε άλλες πόλεις είναι πολύ πιο διάσημο, στα Τρίκαλα από τους φανατικούς του slackline ο Χρήστος Πατήλας και Ευθυμής Σαλέπης. Χωρίζεται σε είδη ανάλογα με το πάχος του ιμάντα. Επίσης ο αθλητής έχει την δυνατότητα να επιλέξει την “κατηγορία” στην οποία θα ενταχθεί για παράπηγμα μπορεί να το χρησιμοποιήσει μόνο για κόλπα αλλά αντίστοιχα και μόνο για αύξηση της ισορροπίας του. Είναι τρόπος άθλησης καθώς και ευεξίας ολόκληρου του σώματος.

Χρειάζεται συγκέντρωση, ηρεμία, καθώς και γενικότερη αφοσίωση στο όλο άθλημα. Το κόστος ενός τέτοιου ιμάντα μπορεί να είναι από 40 έως και 100 ευρώ ανάλογα με το πάχος, το μέγεθος και τη ποιότητα του και μπορεί να αγοραστεί από το διαδίκτυο. Αξίζει όλοι μικροί και μεγάλοι να δοκιμάσουν την ισορροπία τους ή και να την αυξήσουν η τιμή παρόλο που ανέρχεται στα 40€ είναι ιδανική για την περίοδο στην οποία ζούμε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή