Ηρώ Διώτη και Χρήστος Σιμορέλης στον Πλάτανο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Η επικεφαλής του «Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία» Ηρώ Διώτη και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Σιμορέλης μίλησαν τη Δευτέρα 28/04 σε μεγάλη συγκέντρωσ Η επικεφαλής του «Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία» Ηρώ Διώτη και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Σιμορέλης μίλησαν τη Δευτέρα 28/04 σε μεγάλη συγκέντρωσ Rating: 0

Ηρώ Διώτη και Χρήστος Σιμορέλης στον Πλάτανο Τρικάλων

Ηρώ Διώτη και Χρήστος Σιμορέλης στον Πλάτανο Τρικάλων

Η επικεφαλής του «Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία» Ηρώ Διώτη και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Σιμορέλης μίλησαν τη Δευτέρα 28/04 σε μεγάλη συγκέντρωση στον Πλάτανο Τρικάλων. Μαζί τους ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικάλων Δ. Παπαθανασίου και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Π. Δριτσέλη.

Ο Χρ. Σιμορέλης στην εισαγωγική του ομιλία ευχαρίστησε τους κατοίκους για τη συμμετοχή τους το μέγεθος της οποίας, όπως είπε, είναι αδιάψευστο σημάδι νίκης των δυνάμεων της Αριστεράς και της προόδου. Τόνισε ακόμη τον δημοψηφισματικό χαρακτήρα των εκλογών λέγοντας ότι ο λαός έχει να επιλέξει ανάμεσα στην κ. Μέρκελ και τους εγχώριους υποτακτικούς της ή στα ψηφοδέλτια της ανατροπής που με βασικό κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ θα παλέψουν για να έρθουν καλύτερες μέρες για τον εργαζόμενο, τον άνεργο, το συνταξιούχο, τη γυναίκα και τους νέους.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Δριτσέλη χαιρέτισε τη συγκέντρωση δηλώνοντας ότι η υποψηφιότητα Τσίπρα αποτελεί ελπίδα για τους λαούς της Ευρώπης που υφίστανται την βαρβαρότητα των νεοφιλελεύθερων μέτρων.

Η επικεφαλής του «Δρόμου Ανατροπής» Ηρώ Διώτη αναφέρθηκε στα τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και στις γενικότερες δυνατότητες της Θεσσαλίας να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανόρθωση της οικονομίας. Θα περίμενε κανείς, είπε, ο τόπος μας να είναι σε υψηλότερη θέση αναφορικά με την ανάπτυξη. Αντ’ αυτού ο κ. Αγοραστός ως πιστός εκτελεστής των πολιτικών της κεντρικής κυβέρνησης κατάφερε να περιέλθει η Θεσσαλία στη δεινή θέση να είναι η δεύτερη πιο φτωχή περιφέρεια της Ελλάδας.
Η κ. Διώτη και ο κ. Σιμορέλης απάντησαν σε ερωτήσεις των κατοίκων τονίζοντας ότι η ελπίδα για αλλαγές στηρίζεται στον αγώνα και τη συμμετοχή του καθενός και της καθεμιάς και όχι σε ξεπερασμένες λογικές ανάθεσης, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης και ανατροπής.

Το Γραφείο Τύπου

diwti_sim

 

Αφήστε το σχόλιο σας