Ηχηρή η συγκέντρωση Μαράβα στην Πιαλεία και Φήκη Reviewed by Momizat on . Μικρή αποδείχθηκε η πλατεία στην Φήκη για να χωρέσουν οι φίλοι του Κώστα Μαράβα που παραβρέθηκαν στην χθεσινοβραδινή ομιλία του. Ο συνδυασμός Πρώτα ο Άνθρωπος  Μικρή αποδείχθηκε η πλατεία στην Φήκη για να χωρέσουν οι φίλοι του Κώστα Μαράβα που παραβρέθηκαν στην χθεσινοβραδινή ομιλία του. Ο συνδυασμός Πρώτα ο Άνθρωπος  Rating: 0

Ηχηρή η συγκέντρωση Μαράβα στην Πιαλεία και Φήκη

Ηχηρή η συγκέντρωση Μαράβα στην Πιαλεία και Φήκη

Μικρή αποδείχθηκε η πλατεία στην Φήκη για να χωρέσουν οι φίλοι του Κώστα Μαράβα που παραβρέθηκαν στην χθεσινοβραδινή ομιλία του.

Ο συνδυασμός Πρώτα ο Άνθρωπος  αποτελεί την πρώτη επιλογή των κατοίκων της Φήκης. Αυτό έδειξε η άνευ προηγουμένου μεγαλειώδης συγκέντρωση.

Εξάλλου τα ίδια μηνύματα εστάλησαν και από την συγκέντρωση στην Πιαλεία και στο Ελευθεροχώρι

Ο Κώστας Μαράβας μίλησε για τους λόγους που ο συνδυασμός ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ διεκδικεί την διοίκηση του δήμου ΠΥΛΗΣ  τονίζοντας ότι «είμαστε εδώ γιατί κάποιοι απέτυχαν και δεν αντέχουμε να βλέπουμε τον τόπο μας μέσα στο τέλμα. Οι κοινότητες σήμερα είναι ο ορισμός της λακκούβας, της χαλασμένης λάμπας και της αδυναμίας περισυλλογής των απορριμμάτων.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας έχει χάσει τον βασικό του ρόλο και εμείς δηλώνουμε ότι θα τον ξαναδώσουμε και ότι θα γίνει πραγματικός αφέντης στον τόπο του.

Είμαστε εδώ και δίνουμε με αποφασιστικότητα τη μάχη των εκλογών για να νικήσουμε και να αναλάβουμε τη διοίκηση του δήμου.

Αυτό για μας δεν είναι αυτοσκοπός, είναι το μέσον για να προσφέρουμε στον τόπο μας και στην κοινωνία.

Ο δήμος ΠΥΛΗΣ χρειάζεται σκληρή δουλειά για να βγει από την στασιμότητα. Στόχος μας να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και να βάλουμε την ΠΥΛΗ, επιτέλους, σε αναπτυξιακή τροχιά».

maravas_pialeia4 maravas_pialeia5 maravas_pialeia6 maravas_pialeia7 maravas_pialeia maravas_pialeia1 maravas_pialeia2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή