Ηχηρή παρέμβαση Χατζηγάκη κατά Σαμαρά – Λαζαρίδη Reviewed by Momizat on . «Η Ν.Δ. διολισθαίνει σε ακροδεξιές θέσεις» Δήλωση του πρώην υπουργού κ. Σωτήρη Χατζηγάκη, με αφορμή τη θέση που πήρε η Ν.Δ. έπειτα από τα τελευταία αιματηρά γεγ «Η Ν.Δ. διολισθαίνει σε ακροδεξιές θέσεις» Δήλωση του πρώην υπουργού κ. Σωτήρη Χατζηγάκη, με αφορμή τη θέση που πήρε η Ν.Δ. έπειτα από τα τελευταία αιματηρά γεγ Rating: 0

Ηχηρή παρέμβαση Χατζηγάκη κατά Σαμαρά – Λαζαρίδη

Ηχηρή παρέμβαση Χατζηγάκη κατά Σαμαρά – Λαζαρίδη

«Η Ν.Δ. διολισθαίνει σε ακροδεξιές θέσεις»

Δήλωση του πρώην υπουργού κ. Σωτήρη Χατζηγάκη, με αφορμή τη θέση που πήρε η Ν.Δ. έπειτα από τα τελευταία αιματηρά γεγονότα, μας εστάλη από το πολιτικό του γραφείο:

«Ακούγοντας χθες τον κ. Λαζαρίδη, φωνή του κ. Σαμαρά, να αναπτύσσει σε κατάσταση παραληρήματος τη πολιτική της έντασης και των δυο άκρων, ήρθε στη μνήμη μου η δεκαετία του ΄50, του ψυχρού πολέμου και των δυο κόσμων, του φωτός και του σκότους.

Ένιωσα όμως επίσης και βαθιά θλίψη, που η παράταξη της μεσότητας και της σωφροσύνης των Καραμανλήδων και του Αβέρωφ, διολισθαίνει καθημερινά σε ακροδεξιές ιδεολογικές θέσεις και σε μια πολιτική θεματολογία που την ταυτίζει με τη Χρυσή Αυγή.

Αλήθεια ποιος θα σταματήσει τη χώρα από τον κατήφορο που μας οδηγούν τα ακροδεξιά σταγονίδια;».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή