"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.9 C
Trikala

Ηχηρό μήνυμα νίκης από την Βασιλική στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Απίστευτη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση του Λευτέρη Αβραμόπουλου στη Βασιλική το βράδυ του Σαββάτου. Ο υποψήφιος δήμαρχος Μετεώρων έγινε δεκτός με θερμό τρόπο από τους κατοίκους του μεγαλύτερου χωριού του Δήμου, οι οποίοι και έστειλαν σαφές μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Βασιλικής για την υποδοχή και δεσμεύτηκε για μια ακόμη φορά ενώπιόν τους ότι θα κάνει τα πάντα για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους.
Μίλησε για τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά μας τόσο για τον Δήμο, όσο και ειδικότερα για τη Βασιλική η οποία θα είναι στο πιο κομβικό σημείο του Ε-65 και μπορεί να μετεξελιχθεί στα επόμενα χρόνια σε διακομιστικό κέντρο προσελκύοντας νέες και μεγάλες επενδύσεις απ’ όλη τη χώρα. Υπογράμμισε παράλληλα πως ο Δήμος Μετεώρων από 1η Ιανουαρίου θα δουλέψει συστηματικά για να δίνει κατευθύνσεις στους αγρότες που, πως και τι να καλλιεργούν, δουλεύοντας οργανωμένα για όλους.
Οι περιοδείες του Λευτέρη Αβραμόπουλου το βράδυ του Σαββάτου περιλάμβαναν επίσης περιοδείες σε Θεοτόκο και Περιστέρα, όπου επίσης έγινε δεκτός με θέρμη και μίλησε για το πρόγραμμα του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης» που προβλέπει διασύνδεση των χωριών αυτών με την Καλαμπάκα και κίνητρα σε νέους ανθρώπους να μείνουν και να επενδύσουν εκεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης