"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.4 C
Trikala

Η «άγρια» φύση του μέλλοντος ή απλά ένα τυχαίο ευχόμαστε περιστατικό.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένα αρκουδάκι περιφέρεται μέρες τώρα κοντά σε κατοικημένη περιοχή, τρέφεται από τα σκουπίδια των ανθρώπων, ρίχνοντας τους κάδους και κυκλοφορώντας και ανάμεσα στα σπίτια το βράδυ. Πλέον και την ημέρα, κι όσο κι αν αποτελεί ένα όμορφο θέαμα το συμπαθέστατο αρκουδάκι, είναι τόσο λυπηρό που ένα άγριο ζώο, έχει «καταντήσει» φωτογραφική ατραξιόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Πολλοί το αναζητούν για την αποκλειστικότητα, κυνηγώντας ουσιαστικά λάικς ή και παράδες οι γνωστοί ταϊσμένοι αχόρταγοι της περιβόητης λίστας Πέτσας. Τυχεροί οι άνθρωποι που το είδαν στο μπαλκόνι τους και τους ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες. Ίσως αυτές οι φωτογραφίες να ευαισθητοποιήσουν τους αρμόδιους και να αντιληφθούν ότι όντως πρέπει να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο αρκουδάκι. Να μην εξοικειωθεί με την παρουσία του ανθρώπου αλλά και μην συνηθίσει να περιφέρεται κοντά και μέσα στα σπίτια και τους ανθρώπους.
Πρέπει να είναι κοντά στην ηλικία του ενός χρόνου, ίσως και λίγο παρακάτω, ή να σκοτώσαν την μάνα του ή να το άφησε για κάποιο λόγο νωρίτερα. Όπου το δείτε διώξτε το, μην το ταΐσετε, μην χαίρεστε που είναι κοντά μας, δεν έχει θέση εδώ, πρέπει να φοβεριστεί, μπας και ξανά επιστρέψει στην άγρια φύση του, δύσκολο, αλλά αυτό πρέπει να γίνει. Ας ασχοληθούν οι ειδικοί παραπάνω κι ας ευχηθούμε ως τότε να μην έχει πάει χαμένο, κρίμα.
Aσπροπόταμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης