Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδος και Ευβοίας για τις συλλήψεις δημοσιογράφων Reviewed by Momizat on . Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδος και Ευβοίας, στην πολύχρονη ιστορία της, απέφυγε συστηματικά να συνδιαλέγεται με ανθρώπους που Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδος και Ευβοίας, στην πολύχρονη ιστορία της, απέφυγε συστηματικά να συνδιαλέγεται με ανθρώπους που Rating: 0

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδος και Ευβοίας για τις συλλήψεις δημοσιογράφων

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδος και Ευβοίας για τις συλλήψεις δημοσιογράφων

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδος και Ευβοίας, στην πολύχρονη ιστορία της, απέφυγε συστηματικά να συνδιαλέγεται με ανθρώπους που προσβάλλουν βάναυσα το πολιτικό και το πολιτισμικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας. Πολλώ δε μάλλον με έκπτωτους.

Η σύλληψη των δύο δημοσιογράφων μελών της Ένωσης μας, του προέδρου Δημήτρη Χορταργιά και της δημοσιογράφου Κατερίνας Τασσόπουλου, μετά από στημένα και μεθοδευμένα επεισόδια μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου σε αναμονή της δίκης του Αχ. Μπέου, αποτελεί πρωτοφανή επίθεση εκφοβισμού και προσπάθεια φίμωσης της τοπικής δημοσιογραφίας, έχει πρωταγωνιστές του δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας.

Τους υπενθυμίζουμε ότι η βολιώτικη δημοσιογραφία δεν κάμφθηκε σε πραγματικά δύσκολους καιρούς και δεν θα καμφθεί ούτε τώρα. Ας το πάρουν απόφαση.

Το Δ.Σ.

ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή