"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας τίμησε τον αιωνόβιο Καλαμπακιώτη δημοσιογράφο κ. Λάζαρο Αρσενίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

ARSENIOY

 

Τον αιωνόβιο Καλαμπακιώτη Δημοσιογράφο και  μοναδικό εν ζωή δημοσιογράφο σε όλη την Ελλάδα που έχει ξεπεράσει τα 100 χρόνια, κ. Λάζαρο Αρσενίου, τίμησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας και σύσσωμα τα μέλη της δημοσιογραφικής κοινότητας Θεσσαλίας και μέλη της Ενώσεως σε εκδήλωση στο Βόλο την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης  κ. Δημήτρης Χορταριάς απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Λάζαρο Αρσενίου και έναν πάπυρο και τον ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των Δημοσιογράφων της Ενωσεως Συντακτών, για τη σημαντική προσφορά του στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Ο κ. Αρσενίου, εμφανώς συγκινημένος,  με πλήρη διαύγεια πνεύματος και ακμαιότατοςμ παρά τα 101 του χρόνια, μίλησε και αναφέρθηκε στη μακρόχρονη πορεία του στον χώρο της δημοσιογραφίαςμ τονίζοντας πως δεν θεωρεί τον εαυτό του συγγραφέαμ αλλά δημοσιογράφο και μέσα από τη δημοσιογραφία και με τη χρήση του καθημερινού ρεπορτάζ, άρχισε να γράφει τα βιβλία του.

Ο κ. Αρσενίου στην εκδήλωση δέχτηκε την αγάπη των μελών και μίλησε με τους νεότερους συναδέλφους του ανταλλάσσοντας απόψεις, με αρκετές δόσεις χιούμορ, όπως το συνηθίζει άλλωστε ο υπεραιωνόβιος πλέον Δημοσιογράφος.

Η Καλαμπάκα αισθάνεται υπερήφανη για τον κ. Λάζαρο Αρσενίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης