"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.2 C
Trikala

Η …”Έξυπνη πόλη ” χρέωσε ανάπηρο συμπολίτη 140 ευρώ (!)

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η …”Έξυπνη πόλη ” χρέωσε τον ανάπηρο συμπολίτη 140 ευρώ (!) για τη θέση στάθμευσης! Πλήρωσε ο συμπολίτης 140 ευρώ για τις δύο πινακίδες.

“Έξυπνη ” κοινωνική πολιτική!

Κεμανίδης Γιάννης

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αγαπητέ κ. Γιάννη Κεμανίδη.
  Για να καταλάβουμε το σημείωμα σας, εξηγείστε μας παρακαλώ, διότι στην φωτογραφία βλέπουμε μόνο μία πινακίδα. Τι εννοείτε; Είναι αυτοκίνητο αναπήρου; Η σχετική σήμανση του που είναι; Την βλέπουμε; Εμβαθύνατε παρακαλώ.

 2. Υ.Α. οικ. ΥΠΕΝ/ΔΜΕΑΑΠ/124964/1561/2022 (ΦΕΚ 6213/Β` 7.12.2022)
  Άρθρο 25: Θέσεις Στάθμευσης ΑμεΑ
  “…Ιδιαίτερα επισημαίνεται ότι οι προβλέψεις του παρόντος άρθρου αφορούν σε θέσεις στάθμευσης οχημάτων ατόμων με αναπηρία σε οργανωμένους χώρους στάθμευσης δημόσιους ή ιδιωτικούς και OXI στις παρόδιες δημόσιες θέσεις στάθμευσης κατά μήκος του οδικού δικτύου ή/και στις προσωπικές θέσεις που οι Δήμοι παραχωρούν σε πολίτες με αναπηρία μετά από αίτημα αυτών.”

  • Όποιος κατάλαβε κάτι από τους Κεμανίδη και Trikalinos να σηκώσει το χέρι…
   Υ.Γ. Με εντυπωσίασε τα μάλα το: Υ.Α. οικ. ΥΠΕΝ/ΔΜΕΑΑΠ/124964/1561/2022 (ΦΕΚ 6213/Β` 7.12.2022). Τι λέ ρι …πιδί μ΄, ούλ΄ τ΄μέρα διαβάιζ τσοι νόμ΄;

   • Δημοτικός υπάλληλος δε θα εφαρμόσει το νόμο, για ένα μεμονωμένο δημότη?
    Αν θέλει να βρει άκρη ο δημότης, ας ζητήσει από το Σύλλογο του να υποβάλλει πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο, να αναλάβει ο Δήμος το κόστος της σήμανσης ΚΑΙ των προσωπικών θέσεων, που οι Δήμοι παραχωρούν σε πολίτες με αναπηρία μετά από αίτημα αυτών.

    ΥΓ Αν δεν διαβάζεις τη σχετική νομοθεσία, τότε αερολογείς.

    • Εγώ αερολογώ, ή εσύ που δεν έχεις υπ΄όψιν σου την Υπουργ. Απόφ. του οικ. ΥΠΕΝ/ ΔΜΕΑΑΠ 124965/1562/2022(ΦΕΚ 6214/Γ 8/12/22 Άρθρο 26, παράγραφος 4; Ρίξε μία ματιά…
     Υ.Γ. Λέει ΡΗΤΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Μην γράφετε ΜΠΟΥΡΔΕΣ στα σχόλια του Trikkipress για να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Πέστε ότι θέλετε, απλά και κατανοητά. Σεβαστή κάθε γνώμη.

     • Αν ήταν όπως τα λες σχολιαστή των πάντων, θα είχαν κάνει ήδη αναφορά στην υπηρεσία και θα είχαν δικαωθεί, δε θα πήγαιναν στα ΜΜΕ…

      • Εξ ευγενείας προς την φιλόξενη ιστοσελίδα, σταματώ εδώ το θέμα. Εάν στα Τρίκαλα κατάλαβαν 10 άτομα τι ήθελαν να γνωστοποιήσουν στο κοινό, ο ”πολύς” φίλος μου Γιάννης και ο Trikalinos, πέτυχαν. Εγώ ανήκω στην μεριά των άλλων, των 81.345 που ΔΕΝ κατάλαβαν.
       Υ.Γ. 1. Το έχω μεράκι πολλές δεκαετίες τώρα. Να καταγγέλλεις μεν κάτι που θεωρείς στραβό, αλλά να αντι-προτείνεις το σωστό.
       Υ.Γ.2. Εάν παρατήρησες δεν είμαι σχολιαστής των πάντων, μόνο της α-νοησίας. Με ενοχλεί, ρε παιδί μου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης