Υποψήφιος βουλευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό θα είναι ο ανεξάρτητος το τελευταίο διάστημα, πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Μιλώντας στον “Αnt1”, ο πρόεδρος του κόμματος, εμφανίστηκε βέβαιος ότι το ΛΑΟΣ θα είναι μεταξύ των κομμάτων που μπουν στη Βουλή. Ο κ. Αλεξόπουλος κατηγορείται για για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Επίσης, ο Αστέριος Ροντούλης επιστρέφει στοίδιο κόμμα! Είχε ενταχθεί πολύ παλιά στο ΠΑΣΟΚ, μετά ση ΝΔ, μετά στον ΛΑΟΣ, με τον οποίο εξελέγη βουλευτής και χρημάτισε στην πρώτη τριπλή συγκυβέρνηση, επί Παπαδήμου, υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Μετά αποχώρησε από τον φθίνοντα ΛΑΟΣ και ξαναπήγε στη ΝΔ με την οποία ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Τυρνάβου αλλά δεν εξελέγη. Στη Λάρισα λένε ότι θα ξαναενταχθεί στον ΛΑΟΣ. Αναμένουμε κάτι επίσημο, αφού προς το παρόν υπάρχει μια επιβεβαίωση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Κ. Αϊβαλιώτη, ότι ο κ. Ροντούλης επέστρεψε μέσω του καναλιού ΑΡΤ.

Η αγωνία Καρατζαφέρη

«Αν αποδειχθούν οι κατηγορίες εναντίον μου δηλώνω ευθέως ότι θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σχετικά με την υπόθεση μιζών και των offshore εταιρειών, την οποία ερευνά η Δικαιοσύνη.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον Ant1, επανέλαβε πως «πρόκειται για σκευωρία» και θα βρει τους υποκινητές και «θα τους τιμωρήσει». «Εάν είχα πάει στα 40 χρόνια της ΝΔ ίσως να μην είχαν γραφτεί όλα αυτά που γράφηκαν. Με τα δημοσιεύματα αυτά δεν χτύπησαν τον Καρατζαφέρη, χτύπησαν το 2,8% που έδωσε πρόσφατα η Metron Analysis στον ΛΑΟΣ. Θα συνεννοηθούμε με όλους αυτούς στις 26 Ιανουαρίου», είπε.