Η Αγωνιστική Κίνηση Εκπαιδευτικών Τρικάλων για τη συνέλευση της ΕΛΜΕΤ Reviewed by Momizat on . Η πρώτη εβδομάδα τους ταρακούνησε! Όλοι στη συνέλευση για να αποφασίσουμε μαζικά τα επόμενα βήματα μας. Παρά λοιπόν όλες τις Κασσάνδρες, η εβδομάδα αυτή κύλησε Η πρώτη εβδομάδα τους ταρακούνησε! Όλοι στη συνέλευση για να αποφασίσουμε μαζικά τα επόμενα βήματα μας. Παρά λοιπόν όλες τις Κασσάνδρες, η εβδομάδα αυτή κύλησε Rating: 0

Η Αγωνιστική Κίνηση Εκπαιδευτικών Τρικάλων για τη συνέλευση της ΕΛΜΕΤ

Η Αγωνιστική Κίνηση Εκπαιδευτικών Τρικάλων για τη συνέλευση της ΕΛΜΕΤ

Η πρώτη εβδομάδα τους ταρακούνησε! Όλοι στη συνέλευση για να αποφασίσουμε μαζικά τα επόμενα βήματα μας.

Παρά λοιπόν όλες τις Κασσάνδρες, η εβδομάδα αυτή κύλησε με πρωτόγνωρα απεργιακά ποσοστά! Οι εκπαιδευτικοί απέργησαν και διαμαρτυρήθηκαν μαζικά και πολύμορφα! Αυτή η διαμαρτυρία τους έθεσε τα ζητήματα κι έφερε σε αμηχανία, αν όχι σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση και τους κολαούζους της.

Από την άλλη, εδώ στα Τρίκαλα, παρατηρούμε ότι η έλλειψη απεργιακής επιτροπής και η ανάθεση στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ δεν δημιούργησε το επιθυμητό κλίμα με επισκέψεις σε σχολεία, εκδηλώσεις, συνεντεύξεις και άλλες δράσεις.

Μπροστά μας λοιπόν, ανοίγεται μια ακόμη εβδομάδα, για την οποία πρέπει να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε και πως θα συνεχίσουμε την ανάδειξη των δίκαιων αιτημάτων μας.

Και αυτό δεν γίνεται με ανάθεση και με την απουσία μας!

Γίνεται με την ενεργή συμμετοχή μας στα δρώμενα και στις αποφάσεις.

Πρέπει λοιπόν να συμμετάσχουμε μαζικά στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Τρικάλων, αύριο, στις 9 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο, προκειμένου να συζητήσουμε, να διαφωνήσουμε ίσως, αλλά να αποφασίσουμε εμείς για εμάς τα επόμενα μας βήματα.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΕΜΠΤΗ, 9π.μ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή