Η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών για τις εκλογές στο Νοσοκομείο Reviewed by Momizat on .     (Στηρίζεται από το ΠΑΜΕ Υγείας-Πρόνοιας)   Συνάδελφοι, συναδέλφισσες   Τις τελευταίες μέρες πριν  τις εκλογές  του συλλόγου μας,   γέμισ     (Στηρίζεται από το ΠΑΜΕ Υγείας-Πρόνοιας)   Συνάδελφοι, συναδέλφισσες   Τις τελευταίες μέρες πριν  τις εκλογές  του συλλόγου μας,   γέμισ Rating: 0

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών για τις εκλογές στο Νοσοκομείο

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών για τις εκλογές στο Νοσοκομείο

 

 

(Στηρίζεται από το ΠΑΜΕ Υγείας-Πρόνοιας)

 

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

 

Τις τελευταίες μέρες πριν  τις εκλογές  του συλλόγου μας,   γέμισε το νοσοκομείο με ανακοινώσεις  για «ακομμάτιστους» , «ανεξάρτητους» , «αυτόνομους», «άφθαρτους» «αδοκίμαστους»,  «νέα πρόσωπα» κ.α που ζητούν την ψήφο των εργαζομένων. Μερικοί από αυτούς επιδιώκουν ν’ αλλάξουν , όχι μόνο τη ζωή μας στο νοσοκομείο, αλλά και τον κόσμο ολόκληρο.

Άραγε,  όλοι αυτοί που τώρα, μπροστά στην κάλπη ,  απλόχερα μοιράζουν υποσχέσεις, αποκτούν μεγάλα οράματα για το μέλλον, διατυμπανίζουν υψηλές αξίες και ιδανικά, γιατί ήταν τόσο φειδωλοί το προηγούμενο διάστημα; Γιατί τόσα χρόνια τσιγκουνεύονταν να δώσουν δυνάμεις για να ενημερώσουν τους εργαζόμενους; Τώρα θυμήθηκαν ότι οι εργαζόμενοι αποφασίζουν; Μάλλον, όταν παζάρευαν ,πίσω από κλειστές πόρτες  , τα  δικαιώματά μας  δεν  χρειαζόντουσαν τη φωνή των εργαζομένων.

Τώρα πια έχεις πείρα! Όλοι αυτοί ,που τώρα θέλουν να υπηρετήσουν το συμφέρον σου, είναι  υπηρέτες των πιο δοκιμασμένων πολιτικών που θάβουνε το μέλλον μας. Όλοι αυτοί που τώρα πετάνε τις κομματικές του ταυτότητες στο δρόμο -έξω από το νοσοκομείο- είναι  όλοι τους ενταγμένοι στο μεγάλο «κόμμα»  της υποτακτικότητας , της τρομοκράτησης , του παζαρέματος των δικαιωμάτων μας, είναι  όλοι τους ενταγμένοι στη μεγάλη παράταξη του κυβερνητικού συνδικαλισμού. Είναι αυτοί  που μεθαύριο θα ξαναβγάλουν τις κομματικές  σημαίες που κρύβουν σήμερα για να σε ξεγελάσουν

 

Τους ξέρεις ήδη πολύ καλά

ΜΗΝ τους εμπιστευτείς σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες

 

Δώσε δύναμη στις δυνάμεις που στάθηκαν με συνέπεια  δίπλα σου!

Σ’ αυτούς που δεν τσιγκουνευτήκαν  δυνάμεις για να σ’ ενημερώνουν , να σε οργανώνουν, που δεν έσπειραν αυταπάτες δεξιά κι αριστερά .

Που δεν   κρύφτηκαν ποτέ πίσω από «ουδέτερες» κι «αδέσμευτες» μάσκες .

Που σου λένε ξεκάθαρα ότι είναι  «δεσμευμένοι»  στον αγώνα , στην προσπάθεια   να  οργανώσουμε και να στρέψουμε όλοι  οι εργαζόμενοι τη δύναμή μας  σ’ αυτούς που μας εξαθλιώνουν.

 

Μετέτρεψε την αγανάκτησή σου σε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ

 

 

ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 27-2-2014

για νέο Δ.Σ. & Αντιπροσώπους στην ΠΟΕΔΗΝ

 

Στείλε μήνυμα ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ και ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ –

Δυνάμωσε το Π.Α.ΜΕ

Ψήφισε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΗ  ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ   Τ.Ε. ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ

ΚΟΥΚΟΥ  ΕΛΕΝΗ   Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ  Κ.Υ. ΠΥΛΗΣ

ΜΠΑΚΑΣΗ  ΒΑΣΩ    Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΝΤΟΒΑ  ΝΙΚΟΛΕΤΑ            Τ.Ε.  ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ ΡΑΔΙΟΛΟΓΩΝ

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΩΤΗΡΗΣ        Τ.Ε. ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ ΡΑΔΙΟΛΟΓΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή