Η αλήθεια δυστυχώς στον άνθρωπο, είναι μεγάλη ΑΝΗΦΟΡΑ…. Reviewed by Momizat on . Πυκνώνουν καθημερινά οι φωνές από διάφορους κύκλους, επωνύμους και ανωνύμους, ότι ο κ. Τσίπρας κάνει ή θα κάνει τα πάντα, για να μείνει γαντζωμένος στη κυβέρνησ Πυκνώνουν καθημερινά οι φωνές από διάφορους κύκλους, επωνύμους και ανωνύμους, ότι ο κ. Τσίπρας κάνει ή θα κάνει τα πάντα, για να μείνει γαντζωμένος στη κυβέρνησ Rating: 0

Η αλήθεια δυστυχώς στον άνθρωπο, είναι μεγάλη ΑΝΗΦΟΡΑ….

Η αλήθεια δυστυχώς στον άνθρωπο, είναι μεγάλη ΑΝΗΦΟΡΑ….

Πυκνώνουν καθημερινά οι φωνές από διάφορους κύκλους, επωνύμους και ανωνύμους, ότι ο κ. Τσίπρας κάνει ή θα κάνει τα πάντα, για να μείνει γαντζωμένος στη κυβέρνηση και στη πολιτική καρέκλα του πρωθυπουργού.


Ο απόλυτος πολιτικός αριβισμός και ορισμός της πολιτικής ανηθικότητας..
Σε αντίθεση βέβαια με τις προηγούμενες πολιτικές δυνάμεις που κυβέρνησαν αυτή τη χώρα, που σε κάθε πολιτική αδυναμία, σε κάθε δυστοκία, σε κάθε ανεπάρκεια, σε κάθε υποκρισία, σε κάθε κομματικοποίηση της πολιτικής και κοινωνικής ζωής και σε κάθε φαινόμενο διαφθοράς και χρηματισμού, λειτούργησαν με πολιτική ευθιξία, πατριωτική συνείδηση, ανθρώπινη δεοντολογία και ευαισθησία και προτάσσοντας πάνω από όλα το συμφέρον της πατρίδας, παραιτήθηκαν και ξεγαντζώθηκαν από το άρμα της εξουσίας!..


Βέβαια είναι πρόδηλο και αποτελεί προηγούμενο ιστορικό πολιτικής ηθικής , το γεγονός ότι όταν η χώρα μας καταληστεύονταν και λεηλατούνταν από το εγχώριο παρασιτικό κατεστημένο, οι εκάστοτε κυβερνώντες ΄΄παραιτούνταν΄΄ από τη θέση εξουσίας, συναισθανόμενοι το μεγάλο ηθικό βάρος που είχαν απέναντι στο λαό και τη δημοκρατία!..


Το ίδιο φυσικά έκαναν… όταν η χώρα δημιουργούσε δημόσιο χρέος 400 δις ευρώ, όταν ο λαός εξαπατούνταν στο χρηματιστήριο, σε μια υπόθεση με τη μεγαλύτερη σύγχρονη βίαιη αναδιανομή του εισοδήματος, όταν το κόστος των ολυμπιακών αγώνων πενταπλασιάστηκε, όταν το δημόσιο χρέος τριπλασιάστηκε σε δύο χρόνια, όταν τα δομημένα ομόλογα σκίαζαν τη πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου, όταν καθόριζε τη λειτουργία και τη ποιότητα της δημοκρατίας, της οικονομικής και πολιτικής πραγματικότητας η ΄΄siemens΄΄, όταν η έκθεση του ΟΟΣΑ κατέτασσε την Ελλάδα στη δεύτερη θέση παγκοσμίως στη διαφθορά και όταν η δημιουργία του απόλυτα κομματικού κράτους, κατάστρεφε και τη τελευταία ελπίδα αναγέννησης αυτού του λαού και του κράτους!….


Ο μεγάλος έλληνας διανοούμενος Ν .Καζαντζάκης, λέει ότι η αλήθεια δυστυχώς στον άνθρωπο, είναι μεγάλη ΑΝΗΦΟΡΑ…

η εικόνα προφίλ του Θανάσης Μπουλογεώργος

Θανάσης Μπουλογεώργος

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή