Η ανακοίνωση των αναρχικών για τα επεισόδια στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Με δυνατό παλμό φτάσαμε ακριβώς απέναντι απο το ξενοδοχείο(Αετών Μέλαθλων) στην περιοχή <Σεισμόπληκτα> με το ποτάμι να μας χωρίζει μόνο αλλά και τους μπάτ Με δυνατό παλμό φτάσαμε ακριβώς απέναντι απο το ξενοδοχείο(Αετών Μέλαθλων) στην περιοχή <Σεισμόπληκτα> με το ποτάμι να μας χωρίζει μόνο αλλά και τους μπάτ Rating: 0

Η ανακοίνωση των αναρχικών για τα επεισόδια στα Τρίκαλα

Η ανακοίνωση των αναρχικών για τα επεισόδια στα Τρίκαλα

Με δυνατό παλμό φτάσαμε ακριβώς απέναντι απο το ξενοδοχείο(Αετών Μέλαθλων) στην περιοχή <Σεισμόπληκτα> με το ποτάμι να μας χωρίζει μόνο αλλά και τους μπάτσους να τρέχουν πανικόβλητοι μην γνωρίζοντας το συγκεκριμένο δρομολόγιο καθώς είχαν φράξει τον δρόμο απο την απέναντι πλευρά απο αυτήν που κινηθήκαμε.

Αφού παραμείναμε για λίγη ώρα στο σημείο φωνάζοντας συνθήματα αποχωρήσαμε συντεταγμένα προς την πόλη με τα Ματ συνεχώς απο πίσω μας.

Στην διαδρομή ανάψαν κάποια καπνογόνα και σπάστηκε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επι της Οδ.Σαράφη.Όταν η πορεία έφτασε στον πεζόδρομο της Ασκληπιού μέσα στις καφετέρεις οι μπάτσοι αναίτια ρήξαν κρότου-λάμψης στήν πορεία με προφανή σκοπό να δημιουργήσουν πανικό και να διαλυθεί ο κόσμος ουτοσώστε να μην φτάσει στα γραφεία των νεοναζί.Το μλπόκ ανασυντάχθηκε λίγο παρακάτω στην Οδ.Γαριβάλδη αλλά με τα Ματ συνεχώς απο πίσω να προκαλούν κάναμε μια μεγάλη διαδρομή για αν φτάσουμε στο στέκι “ROSSONERO”.

Έγινε μια προσαγωγή συντρόφου αλλά λίγο μετά αφέθηκε ελεύθερος.Αναφέθηκαν επίσης 2 συλλήψεις για κλοπή χώρις όμως να επιβεβαιώνεται.

*Υ.Γ Πρίν ξεκινήσει η πορεία εντοπίσαμε στους συγκεντρωμένους στέλεχος του τοπικου Σύριζα (Χρ.Μπάτζιο) και εκ εκδιώχθηκε κακήν κακώς.Είναι ο κύριος που πριν λίγο καιρό σε κατάληψη των γραφείων του Σύριζα απο την “Πρωτοβουλία Αναρχικών Τρικάλων” ήταν αυτός που κλείδωσε τους συντρόφους μέσα και έφερε τους μπάτσους.

Επίσης απο τους συντρόφους των Τρικάλων έγινε ότι ήταν δυνατόν μετά το πέσιμο απο τα Ματ για να επιστέψει ο κόσμος με ασφάλεια στο στέκι.Επιλέχθηκε εσκεμένα η συγκεκριμένη τόσο μεγάλη διαδρομή για να αποφευχθεί ένας ενδεχόμενος εγκλωβισμός στα στενά και το κέντρο που ήταν “απαγορευμένη ζώνη” εκείνη την ώρα.Παρότι υπήρχαν διαφωνίες και εκνευρισμός θεωρούμε ότι πράξαμε το σωστότερο για τη ασφάλεια όλων.

https://athens.indymedia.org

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή