Η Αννα Μπουρμά το Σάββατο στο Αέρινο Reviewed by Momizat on .  Το Σαββάτο 29 Μαρτίου (ώρα: 22:00) η Άννα Μπουρμά βρεθεί για πρώτη φορά στην Καλαμπάκα στο Αέρινο. Με την έναρξη της άνοιξης η Άννα Μπουρμά ξεκινάει περιοδεία  Το Σαββάτο 29 Μαρτίου (ώρα: 22:00) η Άννα Μπουρμά βρεθεί για πρώτη φορά στην Καλαμπάκα στο Αέρινο. Με την έναρξη της άνοιξης η Άννα Μπουρμά ξεκινάει περιοδεία Rating: 0

Η Αννα Μπουρμά το Σάββατο στο Αέρινο

Η Αννα Μπουρμά το Σάββατο στο Αέρινο

 Το aerΣαββάτο 29 Μαρτίου (ώρα: 22:00) η Άννα Μπουρμά βρεθεί για πρώτη φορά στην Καλαμπάκα στο Αέρινο. Με την έναρξη της άνοιξης η Άννα Μπουρμά ξεκινάει περιοδεία σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας έχοντας στις αποσκευές της την νέα ολοκαίνουργια δισκογραφική της δουλειά με τίτλο ‘’Ένα τραγούδι αν σωθεί’’.
Η Άννα Μπουρμά είναι μια νέα ερμηνεύτρια που από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε και μάγεψε το κοινό, έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες και συμμετοχές με τα μεγαλύτερα ονόματα του ποιοτικού τραγουδιού όπως Γιώργο Νταλάρα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δήμητρα Γαλάνη κα. Με την ιδιαίτερη κρυστάλλινη φωνή της αλλά και με την θεατρικότητα που διαθέτει επί σκηνής καθηλώνει τον ακροατή και τον ταξιδεύει στον κόσμο των συναισθημάτων.
Όσοι θα έχουν την τύχη να βρεθούν εκείνη στο Αέρινο θα ακούσουν  ζωντανά τα 8 νέα της τραγούδια που μουσικά υπογράφει ο Τάκης Μπουρμάς, αγαπημένα από την πρώτητης δισκογραφική δουλειά όπως ο Ονειροπόλος ( ντουέτο με Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ) αλλά και πολλά άλλα αγαπημένα

Στο δεύτερο  μέρος της παραστάσεις μια έκπληξη περιμένει τους ακροατές μοιράζονται σε όλο το κοινό κρουστά μουσικά όργανα και εκεί σημαντικό ρόλο παίζεται μόνο εσείς !

Κιθάρα ενορχηστρώσεις : Τάκης Μπουρμάς
Ακορντεόν : Dasho Kurti

https://www.youtube.com/watch?v=n-lcgDkT9Ak

Αφήστε το σχόλιο σας