Η “Ανοιξη” καλεί τους αγρότες στην απεργία Reviewed by Momizat on . Κάλεσμα συμμετοχής της αγροτιάς στην απεργία την Τετάρτη 6 Νοέμβρη     Αγρότη - Αγρότισσα Όλοι στο δρόμο του αγώνα μαζί με τους εργαζομένους, τους αυτοαπασχολού Κάλεσμα συμμετοχής της αγροτιάς στην απεργία την Τετάρτη 6 Νοέμβρη     Αγρότη - Αγρότισσα Όλοι στο δρόμο του αγώνα μαζί με τους εργαζομένους, τους αυτοαπασχολού Rating: 0

Η “Ανοιξη” καλεί τους αγρότες στην απεργία

Η “Ανοιξη” καλεί τους αγρότες στην απεργία

Κάλεσμα συμμετοχής της αγροτιάς στην απεργία την Τετάρτη 6 Νοέμβρη

 

  Αγρότη – Αγρότισσα

Όλοι στο δρόμο του αγώνα μαζί με τους εργαζομένους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φοιτητές, σπουδαστές, μαθητές , τους νέους, τους άνεργους, τις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας, να δώσουμε μαζικό & δυναμικό παρόν στην απεργία την Τετάρτη 6 Νοέμβρη.

Η καταιγίδα των αντιλαϊκών μέτρων της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που πορεύεται στους αντιλαϊκούς μονόδρομους της ΕΕ – με μνημόνια ή χωρίς αυτά – σφίγγει σαν θηλιά με τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2014 – 2020 στο λαιμό της φτωχομεσαίας αγροτιάς, επιταχύνοντας το ξεκλήρισμά της, μειώνοντας δραστικά τα κονδύλια της ΕΕ για τη γεωργία.

Έρχεται να προστεθεί στις απλήρωτες για μήνες παραγωγές μας, στις τιμές κάτω του κόστους των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων μας, στο κάθε μέρα αυξανόμενο κόστος παραγωγής, στα ανελέητα χαράτσια , στη φορολογία της αγροτιάς από το πρώτο ευρώ, στα αυξημένα ασφάλιστρα του ΕΛΓΑ χωρίς την κάλυψη όλων των ζημιών, που όλα μαζί βαράνε στο ντορό της συγκέντρωσης γης & παραγωγής σε λιγότερα χέρια «ισχυρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων».

Καλούμε τη φτωχομεσαία αγροτιά του νομού Τρικάλων , τους Αγροτικούς Συλλόγους , κάθε Αγρότη και Αγρότισσα με τη παρουσία τους να δώσουν στις 6 Νοέμβρη τη δική τους αγωνιστική απάντηση σ’αυτές τις αντιαγροτικές πολιτικές.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ! Χρειάζεται να απαντήσουμε δυναμικά σ’αυτούς που φορτώνουν τη δική τους καπιταλιστική οικονομική κρίση στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων, δεν πρέπει να καταδικαστούμε στην ανέχεια εμείς & τα παιδιά μας για να σωθούν τα κέρδη των λίγων.

Να βάλουμε απέναντί μας τις πολιτικές δυνάμεις – συμπολιτευόμενες & αντιπολιτευόμενες – που πίνουν νερό στο όνομα του Μάαστριχτ & της ΕΕ δίνοντας το «πράσινο φως» για μνημόνια και δανειακές συμβάσεις. Και ας βαφτίζονται μνημονιακές ή αντιμνημονιακές.

Αν δεν τους σταματήσουμε, θα μας γονατίσουν !                                

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ : ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στις 10 π.μ.

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

«Η ΑΝΟΙΞΗ»

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή