Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις άδειες στα κανάλια Reviewed by Momizat on . H κυβέρνηση χαρίζει άδειες στους καναλάρχες για τον έλεγχο και τη χουντοποίηση των ΜΜΕ   Ενώ εδώ και τέσσερις μήνες η ΕΡΤ αμφισβητεί στα ίσια την κυβερνητι H κυβέρνηση χαρίζει άδειες στους καναλάρχες για τον έλεγχο και τη χουντοποίηση των ΜΜΕ   Ενώ εδώ και τέσσερις μήνες η ΕΡΤ αμφισβητεί στα ίσια την κυβερνητι Rating: 0

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις άδειες στα κανάλια

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις άδειες στα κανάλια

H κυβέρνηση χαρίζει άδειες στους καναλάρχες για τον έλεγχο και τη χουντοποίηση των ΜΜΕ

 

Ενώ εδώ και τέσσερις μήνες η ΕΡΤ αμφισβητεί στα ίσια την κυβερνητική χούντα, αποκαλύπτονται οι πραγματικές διαθέσεις της τελευταίας με το δώρο προς τους καναλάρχες. Τους χαρίζει, χωρίς υπερβολή, τις άδειες ψηφιακής εκπομπής, δίνοντάς τους «συγχωροχάρτι» για 23 χρόνια παράνομης εκπομπής και επιτρέποντάς τους να μπουν στην ψηφιακή εκπομπή πρακτικά δωρεάν.

Η θρασύτατη κυβέρνηση και ο Κεδίκογλου χρησιμοποίησαν μάλιστα και το επιχείρημα ότι έτσι, θα υπάρχουν τηλεοπτικές εκπομπές και στις ακριτικές περιοχές. Αφού πρώτα έκλεισαν την ΕΡΤ, τώρα χρησιμοποιούν απερίγραπτα ψέματα για να καλύψουν τις σχέσεις εξάρτησης με τους καναλάρχες. Και για να ολοκληρωθεί η εικόνα της απάτης, περνάνε τις διατάξεις για τις ψηφιακές άδειες εμβόλιμα σε… νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας.  Και φυσικά, έχουν φροντίσει ήδη για τους εντολείς τους, καθώς κλείνοντας την ΕΡΤ έχουν αφήσει την Digea μόνη της στον ψηφιακό χώρο. Εν ολίγοις, τις άδειες για να εκπέμπουν, το MEGA, o ANT1, o ΣΚΑΙ θα τις ζητήσουν… από τους εαυτούς τους. Αυτή είναι η διαφάνεια και το success story του Σαμαρά και του Βενιζέλου. Πλήρης έλεγχος και χουντοποίηση των ΜΜΕ, δωρεάν παραχώρηση στα παράνομα εδώ και 23 χρόνια κανάλια και σωρηδόν απολύσεις για τους εργαζόμενους που στο χώρο του Τύπου όλο και λιγοστεύουν ή παραμένουν απλήρωτοι για καιρό.

Μόνη λύση είναι η ανατροπή των ΕΕ, ΔΝΤ, μνημονίων από τη ζωή μας.

 

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας