Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων καταγγέλλει τις συλλήψεις στον Ωρωπό Reviewed by Momizat on .   H ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ καταγγέλλει την φασιστική ενέργεια της κυβέρνησης των εργολάβων, να συλλάβουν όλη τη δημοτική αρχή και τους προέδρους των συλλόγων τω   H ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ καταγγέλλει την φασιστική ενέργεια της κυβέρνησης των εργολάβων, να συλλάβουν όλη τη δημοτική αρχή και τους προέδρους των συλλόγων τω Rating: 0

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων καταγγέλλει τις συλλήψεις στον Ωρωπό

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων καταγγέλλει τις συλλήψεις στον Ωρωπό

 

H ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ καταγγέλλει την φασιστική ενέργεια της κυβέρνησης των εργολάβων, να συλλάβουν όλη τη δημοτική αρχή και τους προέδρους των συλλόγων των κατοίκων του Ωρωπού, καθώς και το κλίμα τρομοκρατίας που έχει εξαπολύσει ενάντια στους κατοίκους.

Οι εγκάθετοι των εργολάβων, Χρυσοχοΐδης, Χατζιδάκις, Σαμαράς, Βενιζέλος  προίκισαν τους εργολάβους με το δικαίωμα να επιβάλλουν νέες εξοντωτικές αυξήσεις των διοδίων. Τους άφησαν να σταματήσουν τους δρόμους χωρίς καμιά συνέπεια πάνω από δυο χρόνια, την ίδια στιγμή που πληρώναμε τα πανάκριβα διόδια! Τους έδωσαν με την πλήρη συνέργεια των λαμόγιων της ΕΕ,  πάνω από 2 δισ επιπλέον από το ΕΣΠΑ, για πολύ λιγότερα χιλιόμετρα δρόμων!

Όλοι οι «νταβατζήδες» που μας έφεραν μέχρις εδώ, κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΕΕ, εργολάβοι σε μια αποκρουστική συμμαχία ενάντια στο λαό.

Να καταργηθούν όλα τα διόδια -ελεύθερη κυκλοφορία σε όλους τους αυτοκινητόδρομους.

Να ακυρωθούν οι ληστρικές συμβάσεις παράδοσης του οδικού δικτύου και των δημοσίων έργων στους επιχειρηματίες.

Αγώνας – Αντίσταση – Ανατροπή της άθλιας πολιτικής του κεφάλαιου, της ΕΕ και των κυβερνήσεών τους.

Οι εργαζόμενοι έχουν κάθε δικαίωμα να μην πληρώνουν αυτήν την άθλια συμπαιγνία. Έχουν κάθε δυνατότητα να τους ανατρέψουν!

 

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας