Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ για τη δολοφονική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο Reviewed by Momizat on . Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο Αθήνας. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ είναι αντίθετη σε οποιαδήπ Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο Αθήνας. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ είναι αντίθετη σε οποιαδήπ Rating: 0

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ για τη δολοφονική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ για τη δολοφονική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο Αθήνας. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε μορφή ατομικής βίας. Το συγκεκριμένο συμβάν αντικειμενικά, λειτουργεί προβοκατόρικα και ενάντια στο μαζικό κίνημα και «ρίχνει νερό στο μύλο» όσων μιλούν για «συμμορίες και άκρα».

Το οργανωμένο, μαζικό, εργατικό και λαϊκό κίνημα θα συνεχίσει στο δρόμο του αγώνα για την ανατροπή της αντικοινωνικής κυβερνητική πολιτικής. Ενάντια στα συμφέροντα ξένων και ντόπιων κεφαλαιοκρατών. Ενάντια και στους πολιτικούς τους εκφραστές σε Ελλάδα, Ευρωπαϊκή Ένωση, Δ.Ν.Τ. και ΝΑΤΟ. Στις 6 Νοέμβρη, στη γενική απεργία ο λαός θα δώσει τη δική του απάντηση!!!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή