Η απάντηση του Τόμυ Reviewed by Momizat on . Εμμεση απάντηση του αντιδημάρχου Τρικκαίων Χρυσόστομου Κυρίτση στο προηγούμενο κείμενο του επικεφαλής του «Φυσάει Κόντρα», Δημήτρη Παπαθανασίου. Ο δεύτερος υποσ Εμμεση απάντηση του αντιδημάρχου Τρικκαίων Χρυσόστομου Κυρίτση στο προηγούμενο κείμενο του επικεφαλής του «Φυσάει Κόντρα», Δημήτρη Παπαθανασίου. Ο δεύτερος υποσ Rating: 0

Η απάντηση του Τόμυ

Η απάντηση του Τόμυ

Εμμεση απάντηση του αντιδημάρχου Τρικκαίων Χρυσόστομου Κυρίτση στο προηγούμενο κείμενο του επικεφαλής του «Φυσάει Κόντρα», Δημήτρη Παπαθανασίου. Ο δεύτερος υποστήριζε ότι μόνο δύο δήμαρχοι είδαν τους μαθητές σήμερα, ενώ ο πρώτος υπονοεί ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση, που θα συνεχιστεί, με τρεις αντιδημάρχους (και την Παιδείας), ενώ ο Δήμαρχος βρισκόταν στη Καρδίτσα.

Η ανάρτηση στο facebook είναι η ακόλουθη: «Είναι πολύ σημαντικό και πολύ ελπιδοφόρο για την ελληνική κοινωνία να συζητάει κανείς με νέους ανθρώπους που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους με επιχειρήματα τα οποία υποστηρίζουν με δυναμισμό και επιμονή. Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση σήμερα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου με εκπροσώπους των μαθητών, τον Γιάννη Κωτούλα και τη Βασιλένα Μητσιάδη. Η συζήτηση θα συνεχιστεί….».

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή