Η αποχώρηση από τον Δημόσιο βίο ενός άξιου Reviewed by Momizat on . Η δήλωση του Μιχάλη Μπάρδα, να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις επόμενες Δημοτικές εκλογές ,ήρθε λίγο μετά την ανάλογη ανακοίνωση του Χρήστου Λάππα για αποχώ Η δήλωση του Μιχάλη Μπάρδα, να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις επόμενες Δημοτικές εκλογές ,ήρθε λίγο μετά την ανάλογη ανακοίνωση του Χρήστου Λάππα για αποχώ Rating: 0

Η αποχώρηση από τον Δημόσιο βίο ενός άξιου

Η αποχώρηση από τον Δημόσιο βίο ενός άξιου
Η δήλωση του Μιχάλη Μπάρδα, να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις επόμενες Δημοτικές εκλογές ,ήρθε λίγο μετά την ανάλογη ανακοίνωση του Χρήστου Λάππα για αποχώρηση από την ενεργό πολιτική και προκάλεσε αίσθηση.
Άνθρωπος  ήπιων τόνων,με απαράμιλλη συνεισφορά στην αυτοδιοίκηση, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αλησμόνητη θα μείνει η θητεία του ευπατρίδη Μιχάλη Μπάρδα, ως προέδρου του ανώτατου θεσμικού οργάνου της πόλης,με την στεντόρεια επιβλητικότητα του και την πατρική στοργή που επέδειξε, στους πολλούς νέους Συμβούλους της ομάδας Παπαστεργίου.
Πραγματικά μεγάλη απώλεια,σε μια εποχή πολιτικής ένδειας,για τα Τρίκαλα και τον ίδιο τον Δήμαρχο.
Ας ελπίσουμε να το ξανασκεφθεί και να επανέρθει, γιατί ο τόπος χρειάζεται αυτόφωτες αξίες και πολιτικές προσωπικότητες σαν τον Μιχάλη.
Αυτοδιοικητικός.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή