Η απόλυτη απογοήτευση Reviewed by Momizat on . Του Ευάγγελου Κίτου 25 χρόνια στο συνδικαλισμό και συνεχώς σύνεδρος από το 9ο συνέδριο της ΟΛΜΕ και μετά, πρώτη φορά τα Τρίκαλα στέλνουν 3 μόνο συνέδρους και η Του Ευάγγελου Κίτου 25 χρόνια στο συνδικαλισμό και συνεχώς σύνεδρος από το 9ο συνέδριο της ΟΛΜΕ και μετά, πρώτη φορά τα Τρίκαλα στέλνουν 3 μόνο συνέδρους και η Rating: 0

Η απόλυτη απογοήτευση

Η απόλυτη απογοήτευση

Του Ευάγγελου Κίτου

25 χρόνια στο συνδικαλισμό και συνεχώς σύνεδρος από το 9ο συνέδριο της ΟΛΜΕ και μετά, πρώτη φορά τα Τρίκαλα στέλνουν 3 μόνο συνέδρους και η παράταξη της ΔΑΚΕ έναν. Η συμμέτοχή στις χθεσινές εκλογικές διαδικασίες ήταν απογοητευτική. Σημειώνω μόνο πως πάνω από 90 ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη δεν προσήλθαν στην κάλπη. Αν δεν υπάρξει αλλαγή ρότας σε λίγο το συνδικάτο δεν θα έχει λόγο ύπαρξης. Ευχαριστώ όσους στήριξαν την παράταξή μας και εμένα προσωπικά ώστε να τους αντιπροσωπεύσω στο 20ο συνέδριο της ΟΛΜΕ.

 • Ο Ευαγγελος Κίτος είναι συνδικαλιστής και δ/ντης του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων

Σχόλια (2)

 • Jim Riflevinegar

  Αγαπητέ κ. Κίτο.
  Η λύσις του προβλήματος, αναγράφεται σε μία φράση του κειμένου σας. ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΤΑΣ λοιπόν. Δεν νομίζετε ότι βαρέθηκε ο κόσμος να ψηφίζει ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ(γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, κάτω από άλλα ονόματα) επί 48 χρόνια τώρα, όχι μόνο στους καθηγητές, αλλά και στους …υδραυλικούς, κυνηγούς εμπόρους,ταξιτζήδες; Και να βλέπει την ”πορεία”; Τολμήστε λοιπόν ΠΡΩΤΟΣ, και στρίψτε την …λαγουδέρα.
  Υ.Γ. Θα με πείτε ότι, εδώ ψηφίζει(ανόητους) Δημάρχους με τα ίδια κριτήρια, οι καθηγητές σε …μάραναν;

  Απάντηση
 • Κώστας

  Κε Κιτο, αν πραγματικα θελετε δημοσιο διαλογο, απαντηστε στο σχολιό μου κ θα τον ξεκινησουμε…..

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή