Η απόλυτη ισοπέδωση και εξαθλίωση της ανθρώπινης οντότητας!! Reviewed by Momizat on . Οι εικόνες από τη σημερινή ημέρα των προσφύγων στο κλειστό γυμναστήριο της ΄΄Μπάρας΄΄ Τρικάλων, περιγράφονται σε μία πρόταση: Η απόλυτη ισοπέδωση και εξαθλίωση Οι εικόνες από τη σημερινή ημέρα των προσφύγων στο κλειστό γυμναστήριο της ΄΄Μπάρας΄΄ Τρικάλων, περιγράφονται σε μία πρόταση: Η απόλυτη ισοπέδωση και εξαθλίωση Rating: 0

Η απόλυτη ισοπέδωση και εξαθλίωση της ανθρώπινης οντότητας!!

MOYRGKANI  9

Οι εικόνες από τη σημερινή ημέρα των προσφύγων στο κλειστό γυμναστήριο της ΄΄Μπάρας΄΄ Τρικάλων, περιγράφονται σε μία πρόταση:
Η απόλυτη ισοπέδωση και εξαθλίωση της ανθρώπινης οντότητας!!
Άνθρωποι που έχουν χάσει τα πάντα, που οδεύουν στο άγνωστο, με κατεστραμμένο ψυχισμό, με συναισθηματική απόγνωση, με υποσυνείδητες εικόνες αγριότητας, βαρβαρότητας και φόβου, καθώς και με φανερή έλλειψη εμπιστοσύνης.
Συντελούνται οι μεγαλύτερες βίαιες μετακινήσεις πληθυσμών και λαών, με εθνικές γενοκτονίες και ανθρώπινες τραγωδίες χωρίς προηγούμενο, με τις οποίες διακυβεύονται οι γεωπολιτικές ισορροπίες της ευρύτερης περιοχής, καθώς και οι κοινωνικοί-πληθυσμιακοί συσχετισμοί του δυτικού κόσμου.
Τεράστιο ΄΄παιχνίδι΄΄ παίζεται από τους ισχυρούς του κόσμου για επικράτηση στην περιοχή, οι οποίοι φυσικά δεν αντιλαμβάνονται την ηθική με τον τρόπο που την αντιλαμβάνεται ο λαός.
Παρόλα αυτά τα κομματικά στελέχη, ερμηνεύουν τα γεγονότα και δίνουν τη λύση ανάλογα με το που ανήκουν, τι πρεσβεύουν και τι τους συμφέρει, στα πλαίσια του αβάσταχτου κομματικού τους εγκλωβισμού.

Θανάσης Μπουλογιώργος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή