Η απόλυτη χλιδή για τον Σαουδάραβα βασιλιά: Χρυσή σκάλα και 6 ομπρέλες για να μην βραχεί! Reviewed by Momizat on . Την απόλυτη... χλιδή «δίδαξε» ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Ινδονησία.  Ο βασιλιάς Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ-Σαούντ έφτα Την απόλυτη... χλιδή «δίδαξε» ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Ινδονησία.  Ο βασιλιάς Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ-Σαούντ έφτα Rating: 0

Η απόλυτη χλιδή για τον Σαουδάραβα βασιλιά: Χρυσή σκάλα και 6 ομπρέλες για να μην βραχεί!

Η απόλυτη χλιδή για τον Σαουδάραβα βασιλιά: Χρυσή σκάλα και 6 ομπρέλες για να μην βραχεί!

Την απόλυτη… χλιδή «δίδαξε» ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας κατά την επίσημη επίσκεψή του στην Ινδονησία. 

Ο βασιλιάς Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ-Σαούντ έφτασε στο αεροδρόμιο της Τζακάρτα με το υπερπολυτελές και τεράστιο προσωπικό του τζετ, βαμένο σε χρυσές αποχρώσεις. Δεν μπορούσε παρά μια αντάξια σκάλα αποβίβασης να τον περιμένει: Μια επίσης χρυσή κυλιόμενη σκάλα προσαρτήθηκε στο αεροσκάφος για να οδηγήσει τον μονάρχη στο έδαφος χωρίς αυτός να κουραστεί καθόλου.

Εκτός όμως από αυτό, ένα ακόμα περιστατικό επισήμανε την εξουσία και την απόλυτη κυριαρχία του Σαλμάν στο λαό του. Όταν έφτασε στο προεδρικό μέγαρο της Ινδονησίας, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της χώρας Τζόκο Γουιντόντο, έβρεχε καταρρακτωδώς. Επιστρατεύτηκαν έτσι, ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά έξι ομπρέλες για να προστατέψουν τον… υπερπολύτιμο βασιλιά από τις σταγόνες της βροχής, στα ελάχιστα μέτρα που είχε να διανύσει.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή