Η “Αριστεία” του Αυγενάκη και οι Τρικαλινοί Γυμναστές Reviewed by Momizat on . Ανάστατοι είναι στο Πανελλήνιο και στα Τρίκαλα οι απόφοιτοι ΣΕΦΑΑ/ΤΕΦΑΑ (προπονητές ποδοσφαίρου), με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη μετά την αποφά Ανάστατοι είναι στο Πανελλήνιο και στα Τρίκαλα οι απόφοιτοι ΣΕΦΑΑ/ΤΕΦΑΑ (προπονητές ποδοσφαίρου), με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη μετά την αποφά Rating: 0

Η “Αριστεία” του Αυγενάκη και οι Τρικαλινοί Γυμναστές

Η “Αριστεία” του Αυγενάκη και οι Τρικαλινοί Γυμναστές

Ανάστατοι είναι στο Πανελλήνιο και στα Τρίκαλα οι απόφοιτοι ΣΕΦΑΑ/ΤΕΦΑΑ (προπονητές ποδοσφαίρου), με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη μετά την αποφάσισή του να εξομοιώσει τα πανεπιστημιακά πτυχία με αυτά των σεμιναρίων(3 εβδομάδων) που κατά καιρούς διοργανώνει η ΕΠΟ.

Μάλιστα παρά τις έντονες αντιδράσεις της ακαδημαικής κοινότητας και των αρμόδιων φορέων του χώρου, δήλωσε κατά την διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου από τους εκάστοτε “πρόθυμους ηλίθιους” της Βουλής, ότι οι πτυχιούχοι τετραεούς φοίτησης με εικδικότητα ποδόσφαιρο: “Δεν είναι προπονητές..!”

Εξυπηρετώντας απόλυτα τα ιδιωτικά συμφέροντα ο κ.Αυγενάκης, δίνει ξεκάθαρα το στίγμα της στυγνής νεοφιλελεύθερης πολιτικής που εφαρμόζεται εσχάτως στον ευαίσθητο τομέα της παιδείας – αθλητισμού και πως αντιλαμβάνονται  κάποιοι που δεν έχουν εργαστεί και αξιολογηθεί ποτέ, την “ΑΡΙΣΤΕΙΑ..!!”.

Κων. Κουτσονάσιος.

Σχόλια (2)

 • ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ

  Δεν αφορά μόνο τους πτυχιούχους με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, αλλά όλες τις ειδικότητες και όλα τα αθλήματα. Το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο και εξαιρετικά σοβαρό, από αυτό που περιγράφεις!!!

  Απάντηση
 • ΝΔ δε θέλατε;

  Τί ψηφίσατε ρεεεεεεε;

  Όμως, καλά να πάθετε. Κούλη θέλατε, Κούλη πήρατε. Κανονικά η εγχώριοι κυβερνητικοί σωτήρες δεν θα έπρεπε να εκλεγούν ούτε διαχειριστές πολυκατοικίας αλλά …….

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή