Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος στο Φρούριο Reviewed by Momizat on . Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο 2016, διοργανώνουν στο θέατρ Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο 2016, διοργανώνουν στο θέατρ Rating: 0

Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος στο Φρούριο

Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος στο Φρούριο

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο 2016, διοργανώνουν στο θέατρο του κάστρου της πόλεως των Τρικάλων, μουσική εκδήλωση με τίτλο: «Φεγγάρι μου Λαμπρό!!!», σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων, την Πέμπτη 18 Αυγούστου (21:30 μ.μ).
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει αφιέρωμα στα μελωδικά τραγούδια των δημιουργών Γιάννη Σπανού και Μίμη Πλέσσα, με την ορχήστρα του Μουσείου Τσιτσάνη.
frourio-afisa
«Πιστεύουμε, ότι και φέτος θα μπορέσουμε να χαρίσουμε στο κοινό, την Πέμπτη 18 Αυγούστου μια βραδιά αισιοδοξίας και ξεγνοιασιάς» αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Τρικάλων.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. – See more at: http://www.ideesmag.gr/%ce%b7-%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%ad%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%86%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%81/#sthash.ygknItEU.dpuf

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή