Η αυτοδιοίκηση στα ιστορικά χειρότερά της… Reviewed by Momizat on . To "αλιεύσαμε" από την προσωπική σελίδα του δημάρχου , ο Δημήτρης Παπαστεργίου ούτε λίγο -ούτε πολύ τονίζει ότι η αυτοδιοίκηση δεν ξέρει τι της ξημερώνει..μετά To "αλιεύσαμε" από την προσωπική σελίδα του δημάρχου , ο Δημήτρης Παπαστεργίου ούτε λίγο -ούτε πολύ τονίζει ότι η αυτοδιοίκηση δεν ξέρει τι της ξημερώνει..μετά Rating: 0

Η αυτοδιοίκηση στα ιστορικά χειρότερά της…

Papastrgioy
To “αλιεύσαμε” από την προσωπική σελίδα του δημάρχου , ο Δημήτρης Παπαστεργίου ούτε λίγο -ούτε πολύ τονίζει ότι η αυτοδιοίκηση δεν ξέρει τι της ξημερώνει..μετά και τις τελευταίες εξελίξεις .

ΠΝΠ (PNP στην πληροφορική) = Plug and Play. Υλικό σε υπολογιστές που αναγνωρίζεται και λειτουργεί άμεσα , ΠΝΠ στην… σύγχρονη Ελλάδα = Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Ρύθμιση… που αναγνωρίζεται και λειτουργεί άμεσα (!!!) με την οποία η κυβέρνηση “βουτάει” τα χρήματα Δήμων και Περιφερειών και τους βουλιάζει ακόμη περισσότερο στο βούρκο που κινούνται τα τελευταία χρόνια. Κατά τα άλλα βέβαια Υπουργεία και άλλοι ελεγκτικοί μηχανισμοί μας πιέζουν να καταθέσουμε επιχειρησιακά σχέδια με ορίζοντα 5ετίας ενώ δεν ξέρουμε τί μας ξημερώνει αύριο, να τηρούμε απαρέγκλιτα προϋπολογισμούς, να φέρουμε ευθύνη για οτιδήποτε κινείται σε υπέδαφος, έδαφος και αέρα των Δήμων μας, χωρίς φυσικά να έχουμε τους ανάλογους πόρους. Συγγνώμη αλλά όση φαντασία κι αν έχουμε (;), δεν φτάνει πια για να εφεύρουμε τρόπους να καλύψουμε την γύμνια του συστήματος που δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις βασικές ανάγκες των δημοτών μας.

Αφήστε το σχόλιο σας