Η βουλευτής της ΝΔ που μπήκε στη Βουλή με 293 ψήφους Reviewed by Momizat on . Στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ εντάχθηκε η Μαρία Σταυρινούδη Σόδη η οποία παρά το γεγονός ότι στις εκλογές πήρε μόνο 293 ψήφους ανέλαβε από σήμερα βουλευτής Στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ εντάχθηκε η Μαρία Σταυρινούδη Σόδη η οποία παρά το γεγονός ότι στις εκλογές πήρε μόνο 293 ψήφους ανέλαβε από σήμερα βουλευτής Rating: 0

Η βουλευτής της ΝΔ που μπήκε στη Βουλή με 293 ψήφους

Η βουλευτής της ΝΔ που μπήκε στη Βουλή με 293 ψήφους

sodi3Στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ εντάχθηκε η Μαρία Σταυρινούδη Σόδη η οποία παρά το γεγονός ότι στις εκλογές πήρε μόνο 293 ψήφους ανέλαβε από σήμερα βουλευτής καθώς ο Σταμάτης Κάρμαντζης παραιτήθηκε από το βουλευτικό του αξίωμα προκειμένου να αναλάβει αντιπεριφερειάρχης Χίου.
Η κυρία Σόδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χίο και σπούδασε φαρμακευτική, αισθητική και κοσμετολογία. Από το 1992 διατηρεί στο νησί ένα ινστιτούτο αισθητικής ενώ είναι και ιδιοκτήτρια γνωστής εταιρείας καλλυντικών με βάση τη μαστίχα.  Στα φοιτητικά της χρόνια ήταν μέλος της ΔΑΠ, ενώ είχε διατελέσει βοηθός του πεθερού της, Γιάννη Σόδη, ο οποίος ήταν βουλευτή της ΝΔ και δήμαρχος Χίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή