Η γαλάζια… σφαγή στα Τρίκαλα και ο Θεός βοηθός … Reviewed by Momizat on . Tις προσεχείς ημέρες αναμένεται να έχουμε  μια πρώτη γεύση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. και για τον Νομό Τρικάλων . Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  στη συνέντευξη στο ΠΡΩΤΟ Tις προσεχείς ημέρες αναμένεται να έχουμε  μια πρώτη γεύση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. και για τον Νομό Τρικάλων . Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  στη συνέντευξη στο ΠΡΩΤΟ Rating: 0

Η γαλάζια… σφαγή στα Τρίκαλα και ο Θεός βοηθός …

Η γαλάζια… σφαγή στα Τρίκαλα και ο Θεός βοηθός …

Tις προσεχείς ημέρες αναμένεται να έχουμε  μια πρώτη γεύση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. και για τον Νομό Τρικάλων .

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  στη συνέντευξη στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ τονίζει πως “τις επόμενες ημέρες οι πολίτες θα αρχίσουν να γνωρίζουν τους πρώτους νέους υποψήφιους βουλευτές μας”.

Δεδομένου ότι στο Νομό Τρικάλων πολλοί είναι οι ενδιαφερόμενοι που είναι πρόσωπα τα οποία  δεν έχουν διεκδικήσει ποτέ στο παρελθόν την είσοδό τους στη βουλή , οι δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τόπο μας . 

Από τα νέα πρόσωπα να υπενθυμίσουμε ότι έχουν επιδείξει ενδιαφέρον συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο : Μικέλης Χατζηγάκης , Βασίλης Αναγνωστόπουλος , Ηλίας Τσιαούσης , Χρήστος Λιάπης , Κορίνα Λιούτα , Χρυσάνθη Δαλκαφούκη .

Όπως υποστηρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τους νέους υποψηφιους  “πρόκειται για  νέα πρόσωπα, ικανά, με όρεξη να προσφέρουν στην πατρίδα μας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους από την πραγματική ζωή”. 

Το μείγμα γίνεται εκρηκτικό … αν προσθέσουμε και τους “παλαίμαχους” …. Κώστα Σκρέκα , Ηλία Βλαχογιάννη , Μιχάλη Ταμήλο , Θανάση Λιούτα , Κατερίνα Παπακώστα .

Και ο Θεός βοηθός

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή