«Η γειτονιά των παιδιών» από το Κ.Δ.Α.Π. ΟΜΟΝΟΙΑ Reviewed by Momizat on . Μια βόλτα στα παλιά, μια βόλτα στη μνήμη και το χρόνο… πραγματοποίησαν τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «ΟΜΟΝΟΙΑ», στην εκδήλωση με τίτλο Μια βόλτα στα παλιά, μια βόλτα στη μνήμη και το χρόνο… πραγματοποίησαν τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «ΟΜΟΝΟΙΑ», στην εκδήλωση με τίτλο Rating: 0

«Η γειτονιά των παιδιών» από το Κ.Δ.Α.Π. ΟΜΟΝΟΙΑ

kdap 1
Μια βόλτα στα παλιά, μια βόλτα στη μνήμη και το χρόνο… πραγματοποίησαν τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «ΟΜΟΝΟΙΑ», στην εκδήλωση με τίτλο «Η γειτονιά των παιδιών».
Η εκδήλωση είχε έντονο το χρώμα της παλιάς γειτονιάς, όπου ο ηλεκτρονικός υπολογιστής δεν είχε ακόμα αντικαταστήσει την αλάνα και τα ομαδικά παιχνίδια, όπου τα παιδιά είχαν περισσότερο χώρο και χρόνο να παίξουν …
kdap 2
Στην εκδήλωση, που έγινε στην πλατεία Εργάτη, τα παιδιά έπαιξαν παραδοσιακά παιχνίδια, θυμήθηκαν γλωσσοδέτες και μαντέματα και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με τα θεατρικά και χορευτικά τμήματα της Μαρίας Μπλούτσου και Θάλειας Ντούβλη αντίστοιχα.
Τα μέλη της χορωδίας του ΚΔΑΠ με τη σειρά τους, παρουσίασαν όμορφα τραγούδια και μουσικές της εποχής. Τη χορωδία πλαισίωσε η ξεχωριστή παιδική ορχήστρα «ΟΜΟΝΟΙΑ», υπό την καθοδήγηση του μουσικολόγου Κρικώνη Ορέστη.
Η εκδήλωση αυτή σηματοδότησε το πέρας της σχολικής χρονιάς και την αρχή του καλοκαιρινού ωραρίου για το Κ.Δ.Α.Π. «ΟΜΟΝΟΙΑ».
Το προσωπικό και τα παιδιά του ΚΔΑΠ εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή