"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12 C
Trikala

Η Γεωργία Καπέτη μία μαχητική υποψηφιότητα με το ΚΚΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα

0000
Είναι μία νέα κοπέλα , δυναμική και μαχητική η Γεωργία Καπέτη και συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ . Καθημερινά επισκέπτεται εργασιακούς χώρους και υπηρεσίες και το απόγευμα περιοδεύει σε γειτονιές της πόλης , σε δήμους και κοινότητες του Νομού Τρικάλων πάντα μαζί με τους συνυποψηφίους της στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ . Χθες μίλησε στους νεολαίους της πόλης και αναφέρθηκε :
Στην εξασφάλιση του δικαιώματος εργασίας και εισοδήματος ικανού να αντιμετωπίζουν τις ανάγκες των οικογενειών τους, ωράριο συμβατό με το γενικό ωράριο εργασίας και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Αποκλειστικά – είπε – δημόσιες δωρεάν, αναβαθμισμένες υπηρεσίες Υγείας. Πραγματική μόρφωση για τα παιδιά τους.Ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, μεταφορές, κοινωνικές υποδομές στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών.Εξασφάλιση της ισοτιμίας των γυναικών, αναγνώριση δικαιωμάτων που αφορούν στη μητρότητα, στην ξεκούραση (άδειες, κλπ.). Φτηνή λαϊκή κατοικία.
000

Παράλληλα, επισήμανε ότι την επόμενη ημέρα των εκλογών τα προβλήματα θα είναι πάλι μπροστά σε κάθε αυτοαπασχολούμενο και γι’ αυτό, χρειάζεται ένα δυνατό ΚΚΕ, για την οργάνωση των αγώνων, για να αντισταθούν στους πλειστηριασμούς, αφού είναι φανερή η αδυναμία των χιλιάδων αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ να ανταποκριθούν οικονομικά στους όρους ακόμα και αυτών των ρυθμίσεων που τους προτείνει το Ταμείο.
00000
Τόνισε πως οι τράπεζες ειδικού σκοπού μπορούν να εξασφαλίσουν προνομιακούς όρους δανεισμού σε ορισμένους τομείς της οικονομίας, αλλά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα κόκκινα δάνεια και την οικονομική ασφυξία εκατοντάδων χιλιάδων αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ. Για την άμεση ανακούφιση των υπερχρεωμένων αυτοαπασχολούμενων, λύση δίνει η πρόταση του ΚΚΕ για διαγραφή μέρους του δανείου που έχουν λάβει. Η αποπληρωμή του υπόλοιπου συνολικού χρέους, προς δημόσιο, τράπεζες και ιδιώτες, να γίνει άτοκα και μην ξεπερνά το 10% του διαθέσιμου εισοδήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης