Η «Γιορτή της Μητέρας» στον Θερινό Κινηματογράφο Reviewed by Momizat on . Από αύριο Σάββατο 30 Ιουλίου μέχρι και τις 3 Αυγούστου θα προβάλλεται καθημερινά στις 21:45 η κωμωδία «Γιορτή της Μητέρας» στον Θερινό Κινηματογράφο στο Μύλο το Από αύριο Σάββατο 30 Ιουλίου μέχρι και τις 3 Αυγούστου θα προβάλλεται καθημερινά στις 21:45 η κωμωδία «Γιορτή της Μητέρας» στον Θερινό Κινηματογράφο στο Μύλο το Rating: 0

Η «Γιορτή της Μητέρας» στον Θερινό Κινηματογράφο

Η «Γιορτή της Μητέρας» στον Θερινό Κινηματογράφο

Από αύριο Σάββατο 30 Ιουλίου μέχρι και τις 3 Αυγούστου θα προβάλλεται καθημερινά στις 21:45 η κωμωδία «Γιορτή της Μητέρας» στον Θερινό Κινηματογράφο στο Μύλο του Ματσόπουλου. Η διάρκεια της ταινίας είναι 118’.

Η «Γιορτή της Μητέρας» στο Μύλο Ματσόπουλου

Πρωταγωνιστούν:Jennifer Aniston, Julia Roberts, Kate Hudson, Jason Sudeikis Σκηνοθέτης:Garry Marshall
Υπόθεση: Λίγες μέρες απομένουν μέχρι τη Γιορτή της Μητέρας και δεν είναι λίγες οι οικογένειες που θα πρέπει να συμβιβαστούν με τον τρόπο που θα γιορτάσουν τη μεγάλη αυτή μέρα. Είτε πρόκειται για ένα καινούργιο αίσθημα, είτε για έναν χαμένο έρωτα, είτε για την πλήρη απουσία της αγάπης, αυτή η Γιορτή της Μητέρας θα μείνει στα χρονιά των ρομαντικών κομεντί, καθώς το κοινό θα την θυμάται για πολλές δεκαετίες. Γλυκιά, περίπλοκη, αστεία αλλά και γεμάτη συναίσθημα, όπως άλλωστε τόσες και τόσες μανούλες σε ολόκληρο τον κόσμο.
Τιμή εισιτηρίων γενικής εισόδου: 5 ευρώ για φοιτητές-μαθητές-ανέργους-πολυτέκνους: 4 ευρώ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή