Η «Γκόλφω» στο φρούριο Reviewed by Momizat on . Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στα Καλύβια και στη Φήκη η «Γκόλφω για Πάντα», έρχεται και στο Φρούριο. Την Κυριακή 22 Ιουνίου στις 9.00μ.μ. το Τρικαλινό κοιν Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στα Καλύβια και στη Φήκη η «Γκόλφω για Πάντα», έρχεται και στο Φρούριο. Την Κυριακή 22 Ιουνίου στις 9.00μ.μ. το Τρικαλινό κοιν Rating: 0

Η «Γκόλφω» στο φρούριο

Η «Γκόλφω» στο φρούριο

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στα Καλύβια και στη Φήκη η «Γκόλφω για Πάντα», έρχεται και στο Φρούριο. Την Κυριακή 22 Ιουνίου στις 9.00μ.μ. το Τρικαλινό κοινό θα έχει την ευκαιρία να χαρεί και να γελάσει με την ξεκαρδιστική διασκευή της «Γκόλφω». Ο Ε.Λ.Ο.Κ. και το θεατρικό εργαστήρι «Σία Φαράκη» είναι πολύ χαρούμενοι με την αποδοχή της Γκόλφως από το κοινό. Οι κριτικές ήταν εξαιρετικές τόσο για την σκηνοθεσία της κας Φαράκη, όσο και για τις ερμηνείες των ηθοποιών, που παρότι ερασιτέχνες έβαλαν τα γυαλιά σε πολλούς επαγγελματίες μέσα από την συνεργασία και το ομαδικό τους πνεύμα.

Εμφανίζονται οι ηθοποιοί: Γαλάνη Ρίκα, Γιαννούλα Αρετή, Καραστογιάννη Γιώτα, Κουρκούτας Γιώργος, Μπίχτα Κική, Νεοφώτιστος Κώστας, Νταραράς Θέμης, Πολύζου Λίτσα, Πολύζου Χριστίνα, Πούλιος Παναγιώτης, Τσεκούρας Βασίλης, Χαχάμης Θωμάς.

Μουσική: Ανδρέας Τσέγας, Χορογραφίες: Μαρία Γαδετσάκη, Σκηνικά: Πόπη Σχιζοδήμου, Σκηνοθεσία: Σία Φαράκη.

Κουπόνι ενίσχυσης συλλόγου 5 ευρώ. Καλή διασκέδαση σε όλους.

golfw_giapanta20

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή