Η… γούρικη ΣΜΥ για τους αρχηγούς ΓΕΣ Reviewed by Momizat on . Τελικά φαίνεται ότι η ΣΜΥ έχει… γούρι. Δύο από τους πιο πρόσφατους διοικητές της Σχολής ανέλαβαν καθήκοντα Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Α/ΓΕΣ). Χθες, Τελικά φαίνεται ότι η ΣΜΥ έχει… γούρι. Δύο από τους πιο πρόσφατους διοικητές της Σχολής ανέλαβαν καθήκοντα Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Α/ΓΕΣ). Χθες, Rating: 0

Η… γούρικη ΣΜΥ για τους αρχηγούς ΓΕΣ

Η… γούρικη ΣΜΥ για τους αρχηγούς ΓΕΣ

Τελικά φαίνεται ότι η ΣΜΥ έχει… γούρι. Δύο από τους πιο πρόσφατους διοικητές της Σχολής ανέλαβαν καθήκοντα Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Α/ΓΕΣ). Χθες, ο τρικαλινός στην καταγωγή (από τον Πετρόπορο) αντιστράτηγος Αθανάσιος Ν. Τσέλιος, απομακρύνθηκε από τη θέση του Α/ΓΕΣ και τον αντικατέστησε, με απόφαση του ΚΥΣΕΑ, ο μέχρι χθες διοικητής της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγος Χρίστος Ν. Μανωλάς, από την Αθήνα.
Τι κοινό έχουν με τη ΣΜΥ; Ο αποχωρήσας Α/ΓΕΣ διετέλεσε διοικητής της το διάστημα 2008-2010, παραδίδοντας στον ίδιο άνθρωπο, στον οποίο θα παραδώσει και σήμερα! Δηλαδή, ο τρικαλινός παρέδωσε στον αθηναίο, το 2010 τη διοίκηση της ΣΜΥ, ενώ το 2014 τού παραδίδει τη διοίκηση του Στρατού Ξηράς.
Πώς τα φέρνει η μοίρα!

ΣΗΜ.: Και οι δύο φωτογραφίες (αριστερά ο κ. Τσέλιος, δεξιά ο κ. Μανωλάς) προέρχονται από την ιστοσελίδα της ΣΜΥ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή