"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Η γρίπη προκάλεσε το θάνατο του μωρού στο Μεγ. Ελευθεροχώρι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος αποδίδεται ο θάνατος του αγοριού, μόλις 13 μηνών, στο Μ. Ελευθεροχώρι Ελασσόνας χθες τα ξημερώματα. Το αγοράκι, τις τελευταίες ημέρες νοσούσε από γρίπη, οι γονείς του είχαν επισκεφθεί παιδίατρο και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή. Χθες όμως τα ξημερώματα η κατάστασή του επιδεινώθηκε.
Ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας και η Κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ από τη Λάρισα έσπευσαν σε βοήθεια. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κ. Υ Ελασσόνας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενήργησε η κ. Ρουμπίνη Λεονταρή θα αποσταλούν στο Εθνικό Κέντρο Αναφοράς Μηνιγγίτιδας για να διευκρινιστεί ο ακριβής τύπος της γρίπης που οδήγησε στο θάνατο το αβάπτιστο αγοράκι και βύθισε στο πένθος τους οικείους του και την ευρύτερη περιοχή στην οποία ζούσε με την οικογένειά του, η οποία είχε έλθει από την Αλβανία.
Άγνωστα παραμένουν ακόμη τα αίτια θανάτου του δεύτερου βρέφους , 4 μηνών, που μεταφέρθηκε χθες λίγο πριν το μεσημέρι στο Κ.Υ. Τυρνάβου, μελανιασμένο. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν γιατροί και νοσηλευτές στο Κ.Υ. δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική εξέταση.

ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης