Η ΔΑΚΕ ελπίζει να κερδίσει στο ΠΥΣΠΕ Reviewed by Momizat on . Εκλογές έχουν στα αιρετά συμβούλια των δασκάλων στις Νοεμβρίου και για τον λόγο αυτό ήρθε στα Τρίκαλα νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στέλεχος της ΔΑΚΕ. Ο αιρε Εκλογές έχουν στα αιρετά συμβούλια των δασκάλων στις Νοεμβρίου και για τον λόγο αυτό ήρθε στα Τρίκαλα νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στέλεχος της ΔΑΚΕ. Ο αιρε Rating: 0

Η ΔΑΚΕ ελπίζει να κερδίσει στο ΠΥΣΠΕ

Η ΔΑΚΕ ελπίζει να κερδίσει στο ΠΥΣΠΕ

Εκλογές έχουν στα αιρετά συμβούλια των δασκάλων στις Νοεμβρίου και για τον λόγο αυτό ήρθε στα Τρίκαλα νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στέλεχος της ΔΑΚΕ. Ο αιρετός του ΠΥΣΠΕ και μέλος της ΔΑΚΕ κ. Παληγιάννης συναντήθηκε με τοπικά στελέχη της ΔΑΚΕ. Συζήτησαν για τις εκλογές, την κατάσταση σε τοπικό επίπεδο και τα προβλήματα του κλάδου. Ο ίδιος είπε ότι η ΔΑΚΕ είναι η μόνη παράταξη στον χώρο της εκπαίδευσης, που αγωνίζεται για την αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών.
Και συνέχισε λέγοντας ότι οι δάσκαλοι αντιμετωπίζουν σειρά προβλημάτων, οικονομικά και θεσμικά, όπως η αξιολόγηση, τα εργασιακά δικαιώματα, αλλά και θέματα που αφορούν την εκπαίδευση των παιδιών του λαού. Αρα, κατέληξε ο κ. Παληγιάννης, πρέπει να αγωνιστούμε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή