Η Δημοκρατία των “αρίστων” στη τοπική ΝΔ Reviewed by Momizat on . Την ανανέωση της θητείας της ΔΕΕΠ και στις τέσσερις ΔΗΜΤΟ του νομού Τρικάλων χωρίς την διενέργεια εκλογών ανακοίνωσε η γραμματεία οργανωτικού της ΝΔ, αφού ο συν Την ανανέωση της θητείας της ΔΕΕΠ και στις τέσσερις ΔΗΜΤΟ του νομού Τρικάλων χωρίς την διενέργεια εκλογών ανακοίνωσε η γραμματεία οργανωτικού της ΝΔ, αφού ο συν Rating: 0

Η Δημοκρατία των “αρίστων” στη τοπική ΝΔ

Η Δημοκρατία των “αρίστων” στη τοπική ΝΔ

Την ανανέωση της θητείας της ΔΕΕΠ και στις τέσσερις ΔΗΜΤΟ του νομού Τρικάλων χωρίς την διενέργεια εκλογών ανακοίνωσε η γραμματεία οργανωτικού της ΝΔ, αφού ο συνολικός αριθμός υποψηφίων και στις πέντε οργανώσεις είναι ισοδύναμος με αυτούς που εκλέγονται..!

Πρωτόγνωρες ομολογουμένως καταστάσεις που καταδεικνύουν αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις και προσομοιάζουν σε κομματικούς μηχανισμούς ολοκληρωτικών καθεστώτων, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τη πρωτοφανή ένδεια στελεχών που μαστίζει τη παράταξη.

Η πρόταξη του επιχειρήματος περί ενωτικής προσέγγισης στις τοπικές οργανώσεις σ` ένα αποστεωμένο ιδεολογικά πια κυβερνητικό κόμμα που στεγάζει στους κόλπους του από πρώην κομμουνιστές μέχρι ακροδεξιούς, δεν πείθει ούτε τα στρατευμένα στελέχη και μέλη του. 

Είναι προφανές ότι η παράταξη αιμορραγεί πολιτικοιδεολογικά κι εκτός από μωροφιλόδοξους η “σημαίες ευκαιρίας” που έλκονται από την εξουσία, αδυνατεί να προσελκύσει αξιόλογους και νέους ανθρώπους, που θα προσδώσουν δυναμική ανανέωσης στους κόλπους της.

Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα τα στελέχη της ΝΔ στη πλειοψηφία τους τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, θεωρούν ότι η συμμετοχή στο δημόσιο βίο απαιτεί μόνο σχέσεις συναλλαγής με τα ΜΜΕ, ακατάσχετο Life Style και προβολή του τίποτα.

Εν κατακλείδι η μετεξέλιξη της ΝΔ σ` ένα απολιτίκ κομματικό σχηματισμό όπως κατέδειξαν και οι παρούσες εσωκομματικές διαδικασίες, αποτελεί προοίμιο δυσάρεστων εξελίξεων που θα αναδειχθούν μελλοντικά, δεδομένου και της επανάκαμψης της σοσιαλδημοκρατίας διεθνώς. 

Η Δημοκρατία των “αρίστων” στη τοπική ΝΔ

Κων. Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή