Η δημοσιογραφία στα χρόνια της κρίσης… από την Ανήσυχη Παρέα Reviewed by Momizat on . Η δημοσιογραφία στα χρόνια της κρίσης... Επίσης, η δημοσιογραφία στα χρόνια της κρίσης και στην περιφέρεια. Ανασφάλιστη εργασία, επισφαλείς εργαζόμενοι, πληρωμέ Η δημοσιογραφία στα χρόνια της κρίσης... Επίσης, η δημοσιογραφία στα χρόνια της κρίσης και στην περιφέρεια. Ανασφάλιστη εργασία, επισφαλείς εργαζόμενοι, πληρωμέ Rating: 0

Η δημοσιογραφία στα χρόνια της κρίσης… από την Ανήσυχη Παρέα

Η δημοσιογραφία στα χρόνια της κρίσης… από την Ανήσυχη Παρέα

Η δημοσιογραφία στα χρόνια της κρίσης… Επίσης, η δημοσιογραφία στα χρόνια της κρίσης και στην περιφέρεια. Ανασφάλιστη εργασία, επισφαλείς εργαζόμενοι, πληρωμές κατά το δοκούν, απολύσεις, εκ περιτροπής εργασία, ατομικές συμβάσεις. Βάσανα, ξενύχτια, τρέξιμο και σύγκρουση με εργοδοτικές απαιτήσεις.

η εικόνα προφίλ της Ελένη Χολέβα

Είναι αλήθεια, έτσι τα πράγματα; Ήταν πάντα έτσι; Υπάρχει περιθώριο πάλης και ταυτόχρονα περιθώριο να ανοίξει το θέμα, να δημιουργηθεί ένα μέτωπο με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, που λίγο ως πολύ βιώνουν τα ίδια.
Στην Ανήσυχη Παρέα… ανησυχούμε σε λίγο δημοσιογραφικά. Συζητάμε με την Ελένη Χολέβα και την Ευαγγελία Κάκια, δημοσιογράφοι στα Τρίκαλα και ζητάμε την άποψη μελών των συνδικαλιστικών οργάνων των δημοσιογράφων.

η εικόνα προφίλ της Ευαγγελία Κάκια
Ανήσυχη Παρέα, Στούντιο Τρικάλων, Δίκτυο ΕΡΤ Θεσσαλίας, κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 5 – 6 το απόγευμα. Μας ακούτε στους 98,3 και 101,2 fm σε όλη τη Θεσσαλία και μέσω της πλατφόρμας της ΕΡΤ (www.ert.gr) σε όλο τον κόσμο.

dimosiografoi 019

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή